no wlasnie tez sie przyłącze do pytaniaWybaczcie ale kiedy się odbędzie ta gala??
PRIDE OW GP pary finałowe - oficjalna rozpiska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie dar75....widzę, że nie będę samotnie kibicował Barnettowiło kurwa, nie wiem
Aczkolwiek marzy mi sie niespodzianka w postacki Barnett by KO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powiesz mi że silva ma jakąs super technike bokserską - wjeżdża na piździe - a nóż trafi. Zresztą zobacz jak to sie ma w walkach np. z Hendersonem - silva wpada z jego rushem dostaje cios na kontre i pada (ma mocną szczene to go ratuje) poprostu wole oglądac ładną techniczną walke (cos jak np. Rampage vs Liddell). Nie twierdze że technika silvy jast nieskuteczna. Tyle zdania nie zmieniam. Silva burak i oszołom.no własnie a silva macha tymi grabiami jak pojebany- gdzie tu technika?
powiedz, że to żart... :roll:
jak nie, to przeproś i wyjdź
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
aco do techniki silvy to niego to tak wyglada bo jest styrany ma krotkie raczki itd i fakt ze czasem jak uderze to az smiesnie wyglada ..ale jak widac walczy skutecznie
Napisano Ponad rok temu
SZERSZY- nie wiem jak Liddell ale Rampage pokazał juz swoja technikę w walce z Aroną, tak na marginesie cały Hammerhouse to shit !
ja równiez lubię i jego "słabą" technikę...
Napisano Ponad rok temu
Co do walki Silvy z Crocopem to myślę że Pride powinien się poważnie zastanowić nad poszukaniem tzw. "replacement". Nie wiem czy zwycięzca walki będzie w stanie kontynuować walkę w finale. Poza tym ciekawa konfrontacja. Styl silvy to pójście na totalną wymianę. Mirko to typ znajpera. Cały czas w defensywie a gdy nadarzy się okazja to uderza i często kończy się KO. Martwi mnie jedynie forma psychiczna CroCopa. Ostatnion jest jakiś zgaszony i bez serca do walki. Nie widać w nim tego ognia cokiedyś.
Chciałbym żeby wygrał Mirek ale nie mam pojęcia jak skończy się ta walka.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Aha jeszcze jedna prośba. Czy adepci karate mogliby na forum MMA nie urzwać słowa "mawacha".
Pozdro
Yyy a to czemu niby ?
Co do walk to boje sie, ze beda strasznie nudne ... Mirko i silva przewalcza 3 rundy okopywania sie i oklepywania i skonczy sie decyzja na korzysc Silvy jako bardziej agresywnego. Mino i Barnett moze byc ciekawsze, ale tez mysle, ze potarzaja sie do 2 rundy i mino skonczy jakims armbarem czy duszeniem
Obym sie mylil ...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem skąd te wasze uwielbienie Silvy- przecież to oszołom i krzykacz. Kiedy dostaje technicznych uderzaczy (crocop, hunt) to te jego rushe są skutecznie stopowane. Dlatego wiem że w walce z Crocopem nie da rady zremisowac. Jest jeszcze walka z Chuckiem który ma o niebo lepszą technike uderzania od Axe Murdera
Dla mnie Wanderlei jest jednym z najlepszych zawodników "pound for pound", podoba mi się jego agresywny styl na ringu połączony z byciem przyjaznym gościem w życiu codziennym.
Potrafi dać wspaniałe pojedynki, no może poza tymi z tym bucem Aroną i jego lay'n'pray.
Wanderlei walczy z sercem i prze do przodu, a nie bije z kontry jak Crocop cofając się.
Mam nadzieje, że Silva zdobędzie pas OWGP i wygra z Fedorem.
Silva for ever
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że Silva zdobędzie pas OWGP i wygra z Fedorem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha jeszcze jedna prośba. Czy adepci karate mogliby na forum MMA nie urzwać słowa "mawacha".
A adeptow boksu prosimo o nieużywanie tetrminu prawy prosty :?
Napisano Ponad rok temu
Silva - CroCop - Stawiam na Silve - chłopak ma łeb ze stali i uderzenia powalające woła. Chciałbym żeby pas mistrza przypadł właśnie mu.zauwazam ciekawe zjawisko - i tak wlasnie jak ludzie odwracali sie od niego poczas jego startu w tym OW i nie dawali mu szans a teraz nagle znalazly sie rzesze "wiernych" fanów. Przykre.
Silva Silva Silva
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zupełnie tak jak Mirek ten to ma zaprawdę bejzbola w lewej nodze, pamiętacie co zrobił z Vovchanchynem? No i ta lewa piącha...Sapp swojego czasu przewrócił się jak kręgiej po zbiciu...tylko, że Silvę "trochę" trudniej trafićSilva - CroCop - Stawiam na Silve - chłopak ma łeb ze stali i uderzenia powalające woła
Ktoś ma w miarę aktualne dane o wadze Wanderleja S. ? Jeżeli nie przypakował to nadal ma +-90 kg , wiec jakieć 13 kg mniej od rywala...
Napisano Ponad rok temu
Silva 4 ever!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Clotches
- Ponad rok temu
-
chute boxe koszulki!!!
- Ponad rok temu
-
Pride potwierdza walkę Silvy z Chuck'iem
- Ponad rok temu
-
czy wiecie ile dostal Royce w UFC 60??
- Ponad rok temu
-
Frank Mir - zdjęcia (tylko dla odważńych)
- Ponad rok temu
-
Ultimate Grappling Challenge VIII
- Ponad rok temu
-
UFC 61 - video
- Ponad rok temu
-
UFC 61 - wyniki i fotki (SPOILER!)
- Ponad rok temu
-
WFA - King of the Streets