no wlasnie tez sie przyłącze do pytaniaWybaczcie ale kiedy się odbędzie ta gala??
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie tez sie przyłącze do pytaniaWybaczcie ale kiedy się odbędzie ta gala??
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie dar75....widzę, że nie będę samotnie kibicował Barnettowiło kurwa, nie wiem
Aczkolwiek marzy mi sie niespodzianka w postacki Barnett by KO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powiesz mi że silva ma jakąs super technike bokserską - wjeżdża na piździe - a nóż trafi. Zresztą zobacz jak to sie ma w walkach np. z Hendersonem - silva wpada z jego rushem dostaje cios na kontre i pada (ma mocną szczene to go ratuje) poprostu wole oglądac ładną techniczną walke (cos jak np. Rampage vs Liddell). Nie twierdze że technika silvy jast nieskuteczna. Tyle zdania nie zmieniam. Silva burak i oszołom.no własnie a silva macha tymi grabiami jak pojebany- gdzie tu technika?
powiedz, że to żart... :roll:
jak nie, to przeproś i wyjdź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha jeszcze jedna prośba. Czy adepci karate mogliby na forum MMA nie urzwać słowa "mawacha".
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
nie wiem skąd te wasze uwielbienie Silvy- przecież to oszołom i krzykacz. Kiedy dostaje technicznych uderzaczy (crocop, hunt) to te jego rushe są skutecznie stopowane. Dlatego wiem że w walce z Crocopem nie da rady zremisowac. Jest jeszcze walka z Chuckiem który ma o niebo lepszą technike uderzania od Axe Murdera
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że Silva zdobędzie pas OWGP i wygra z Fedorem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha jeszcze jedna prośba. Czy adepci karate mogliby na forum MMA nie urzwać słowa "mawacha".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zupełnie tak jak MirekSilva - CroCop - Stawiam na Silve - chłopak ma łeb ze stali i uderzenia powalające woła
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu