Silownia + sztuki walki??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wspominając, że takich tematów było już od groma...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Również mim zdaniem siłownia nadaje się dealnie do połączenia ze sportami walki, jednak wydaje mi się, że przy intensywnym trenigu SW będzie Ci bardzo trudno pracować na zwiększeniem masy.
To co mogę Ci poradzić to skupienie się na podstawowych ćwiczeniach i ćwiczeniu głównie na wolnych ciężarach. Po drugie staraj się wykonywać ćwiczenia ze stosunkowo małą ilością powtorzeń - od 10 do 6-4 oraz nie przesadzaj z ilością ćwiczeń na daną partię - od 2 do 3 ćwiczeń - od 4 do 8 seri na grupę.
Pamiętaj o odpowiednim tempie wykonywania ćwiczeń.
Pewnie zresztą znajdziesz na forum lepszych specjalistów od ćwiczeń siłowych.
Zastanów się jednak na czym bardziej Ci zależy.
Wcześniej, czy później będziesz musiał zadecydować w którym kierunku chcesz zrobić kolejny krok.
Chok dee
Napisano Ponad rok temu
trening siłowy w połączeniu z boksem i kickiem to wielka lipa. Mięśnie tobie sie pospinają i nie będziesz mógł bić z luźnej ręki. nie wspomne o innych czynnikach ale ostatecznie polecam tylko i wyłącznie solidny trening na rzeźbe , tylko!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy kots z was co pisali odpowiedzi trenuje jakas sztuke walki a jak trenuje to za trenera ma chyba jakiegos ochroniaza co nauczyl sie kopac ale i tak został mu stary sentyment do pakowania na siłowni.
trening siłowy w połączeniu z boksem i kickiem to wielka lipa. Mięśnie tobie sie pospinają i nie będziesz mógł bić z luźnej ręki. nie wspomne o innych czynnikach ale ostatecznie polecam tylko i wyłącznie solidny trening na rzeźbe , tylko!
kurwa od czego jest rozciaganie...patrz ilu bokserow itd jest napakowanych i nie nazekaja...to chyba Ty masz jakiegos pomylonego trenera skoro Ci wciska, ze treningu silowego nie mozna polaczyc z SW
nie wspomne, ze w chwytanych silownia jest bardzo przydatna...
Napisano Ponad rok temu
ale z drugiej strony chlopaki nie mam nic do siłowni przecież nie każdy musi być zawodowym fajterem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 World max gp final - video, linki
- Ponad rok temu
-
Koniec Gołoty ??
- Ponad rok temu
-
Łokcie
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne treningi we Wrocławiu w klubie Puncher
- Ponad rok temu
-
twardy dzieciak
- Ponad rok temu
-
Wakacyjny kurs MT - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Muay Boran-nie zaduzy kosz treningów?
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI - czy są treniengi wakacyjne we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w Low Kick 2006
- Ponad rok temu
-
Wakacje z Muay Thai - RONIN (Śląsk)
- Ponad rok temu