BELFORT PISARZ...?!?!?!?!?
Napisano Ponad rok temu
na jednej ze stron (tatame.com.br) doczytałem, że podczas ostatniej gali - Strike Force 2 - (przegrał z Overeemem po raz drugi ) Vitor miał promować swoją książkę pod "oryginalnym" tytułem - "My life".
ciekaw jestem lektury - jak po portugalsku, to podeprę się obrazkami ;P
co Wy na to??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam
na jednej ze stron (tatame.com.br) doczytałem, że podczas ostatniej gali - Strike Force 2 - (przegrał z Overeemem po raz drugi ) Vitor miał promować swoją książkę pod "oryginalnym" tytułem - "My life".
ciekaw jestem lektury - jak po portugalsku, to podeprę się obrazkami ;P
co Wy na to??
Biografie to wydaje każdy pajac z show biznesu, który zagrał nawet drugoplanową rolę w podrzędnym filmie. Założę się,ze jedyne co będzie jego w tej książce do zdjęcia i autograf, a tekstem zajmą się specjaliści od marketingu
Moja teoria na ten temat jest taka: Wyraźny spadek formy (lepiej to już raczej nie będzie) i przegrane walki powodują, że Belfort nie dostanie propozycji udziału w najbardziej prestiżowych galach. A rezultatem tego jest to, że dostaje mniej kasy. Poprostu chłop chce się zarobic kasę i ewentualnie zabezpieczyć się finansowo. Póki ma znane nazwisko to niech z tego korzysta 8)
Przecież walczyć nie będzie wiecznie..... Poza tym tak rozpieścił i przyzwyczaił do luksusowego stylu życia swoją śliczną żonke, że jak będzie przynosił mniej sałaty do domu to go oleje
Napisano Ponad rok temu
a ja sądze że ta gala na której się to odbyło jest tak mało znana że i tak nikt z was by tej walki nie obejżał ani nawet o niej nie usłyszał więc po co się pienić ja w każdym razie o takiej gali 1 raz słysze no chyba że się nie znam na galach tak jak wyKurwa, wypadalo by w nazwie tematu dodac "spoiler"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja sądze że ta gala na której się to odbyło jest tak mało znana że i tak nikt z was by tej walki nie obejżał ani nawet o niej nie usłyszał więc po co się pienić ja w każdym razie o takiej gali 1 raz słysze no chyba że się nie znam na galach tak jak wyKurwa, wypadalo by w nazwie tematu dodac "spoiler"
Walke sciagnalem 2 dni po tym topiku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Druga runda PRIDE OW GP - oficjalna rozpiska
- Ponad rok temu
-
koniec pride fc
- Ponad rok temu
-
Bushido 11 video