Czy istnieją takie treningi?
Napisano Ponad rok temu
Moje pytanie brzmi: nazmyślał? Czy może istnieją takie porąbane sekcje, gdzie trener ma w dupie odpowiedzialność za ćwiczących?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat z pierwszych zajec:
"Pierwsza zasada: To ze na treningu wychodzicie z paroma siniakami to fajnie, ale normalnie mielibyscie ginac. Jezeli juz jestescie zmuszeni wyciagnac bron, lub tez uzyc jakiejs techiniki, to nie po to zeby postraszyc, ale po to zeby zabic."
Mam nadzieję, że zmyśla...Podam Ci przecietna scene z treningu
. I zwykle <3 os dresy najczesciej>, wyglada to tak:
- Juz daje komore, tylko dajcie mi spokoj.
- Jestes przez te chwile na bliskim dystansie wiec pierwszemu trzeba zrobic operacje krtani w ciagu kilku godzin bo zejdzie.
- Odchodzisz ze dwa kroki. Jezeli reszta nie ma ochoty zwiewac, to kolano jednego z nich robi sie zawiasem dwustronnym .
W tym momencie wzywa sie policje, zglasza napad i zlapanie loskow. Jesli mieli przewage liczebna to pod paragraf o obronie niekoniecznej nie podpadniesz.
Napisano Ponad rok temu
Może za bardzo wierzę w ludzi, ale wydaje mi się, że jakiś przyzwoity człowiek powinien zgłosić na policje czy coś... Oczywiście, jeżeli to wszystko prawda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że to tylko czyjeś wymysły.
Napisano Ponad rok temu
... Łażą po bramach etc. I tam niby nawalają się z dresami. Wszystko, uwaga, z trenerem...
Chyba trzeba zdefiniowac slowo trener - bo mocno traci na wartosci.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że zmyśla...
A ja mam nadzieje że nie zmyśla bo to niezły sposób na oczyszczenie ulic a że są ludzie którzy sie na coś tkaiego zapisują to powinno im się dawać ordery
Napisano Ponad rok temu
8O
Mam nadzieję, że zmyśla...
A ja mam nadzieje że nie zmyśla bo to niezły sposób na oczyszczenie ulic a że są ludzie którzy sie na coś tkaiego zapisują to powinno im się dawać ordery
Napisano Ponad rok temu
u mnie na KM nikt sie nie zwracal per "sensei" i nie sadze zeby gdziekolwiek sie tak zglaszal. poza tym to bzdura i nie nalezy sluchac nikogo kto takie bajki opowiada. trener odpowiada za zdrowie swoich wychowankow a w ten sposob latwo je stracic. poza tym nie wyobrazam sobie sekcji w ktorej sa zdrowi na umysle ludzie ktorzy jednoczesnie brali by udzial w takim akcie glupoty.Podam Ci przecietna scene z treningu
sensei i grupka osob do 5 idziemy w miasto
a tak na marginesie to pierwsza zasada KM jest "unikaj sytuacji zagrozenia". wszystkie pozostale koncza sie "... i jak najszybciej oddal sie z miejsca zagrozenia". opisywany przez ciebie instruktor prowokuje sytuacje zagrozenia lamiac tym samym podstawowe zalozenia systemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O- Juz daje komore, tylko dajcie mi spokoj
.
- Jestes przez te chwile na bliskim dystansie wiec pierwszemu trzeba zrobic operacje krtani w ciagu kilku godzin bo zejdzie.
Koleś jest twardy zajebiście... albo i jeszcze bardziej Chucku Norrisie, uważaj!
Kuurwa, to są teksty prosto do filmu- Odchodzisz ze dwa kroki
. Jezeli reszta nie ma ochoty zwiewac, to kolano jednego z nich robi sie zawiasem dwustronnym .
Taaaa... Powinni o tym pamiętać wszyscy którzy są krojeni, gdy stanowią przewagę liczebną wobec krojącychW tym momencie wzywa sie policje, zglasza napad i zlapanie loskow. Jesli mieli przewage liczebna to pod paragraf o obronie niekoniecznej nie podpadniesz.
Nie no, ja jak czytam takich twardzieli to od razu wymiękam...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką sztukę walki wybrac??
- Ponad rok temu
-
Jaki system samoobrony dla osoby na wózku?
- Ponad rok temu
-
rekawice firmy pahuyuth
- Ponad rok temu
-
Porządna siłownia lub/i dobry trener w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
Buty treningowe do MMA
- Ponad rok temu
-
Kubotan
- Ponad rok temu
-
Amerykanski wojownik
- Ponad rok temu
-
Londyn MA :)