Czy istnieją takie treningi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos patologii treningowych [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jeszcze nic! Widziałam w telewizji trening jakiejś "sztuki walki" polegającej na przyjmowaniu ciosów... Jakiegoś tam mistrza w tej sztuce asystenci bili z całej siły w głowę, brzuch, kopali w krocze (ogólnie makabra) a koleś się nawet nie skrzywił. 8O Jak to zobaczyłam to stwierdziłam, że nic już mnie nie zdziwi.
Napisano Ponad rok temu
A propos patologii treningowych [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja Pierrrrr.... 8O ku**a debile no debile

Napisano Ponad rok temu
Ale najbardziej mnie zaskakuje co innego: Oddalbys wszystko? Dalbys sie ponizyc takiej kupie gnoju? Scierwom, za ktorych smiercia nikt by nie plakal? Oni sie stoczyli, sa na dnie, sa marginesem spolecznym. Mi osobiscie zwykla ambicja/honor nie pozwoliloby sie poddac. Walic, moze bylbym w szpitalu, ale zanim by mnie do szpitala wywieziono, musieli by mnie najpierw wyplatac ze zwlok tych smieci.

TWARDZIEL!! zaprosc kolege do nas

Napisano Ponad rok temu
 Choc bardziej prawdopodobne ze to jakies bujdy kogos kto nie ma pojecia o sportach walki i uslyszal cos od kolegi. Który uslyszal od kolegi który widzial film w telewizji. Smieszna historia.
  Choc bardziej prawdopodobne ze to jakies bujdy kogos kto nie ma pojecia o sportach walki i uslyszal cos od kolegi. Który uslyszal od kolegi który widzial film w telewizji. Smieszna historia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jaką sztukę walki wybrac?? Jaką sztukę walki wybrac??- Ponad rok temu 
- 
			 Jaki system samoobrony dla osoby na wózku? Jaki system samoobrony dla osoby na wózku?- Ponad rok temu 
- 
			 rekawice firmy pahuyuth rekawice firmy pahuyuth- Ponad rok temu 
- 
			 Porządna siłownia lub/i dobry trener w Krakowie? Porządna siłownia lub/i dobry trener w Krakowie?- Ponad rok temu 
- 
			 Buty treningowe do MMA Buty treningowe do MMA- Ponad rok temu 
- 
			 Kubotan Kubotan- Ponad rok temu 
- 
			 Amerykanski wojownik Amerykanski wojownik- Ponad rok temu 
- 
			 Londyn MA :) Londyn MA :)- Ponad rok temu 
- 
			 Sekcje SW NIE polecane! Sekcje SW NIE polecane!- Ponad rok temu 
- 
			 zakup rękawic - need backup zakup rękawic - need backup- Ponad rok temu