Druga runda PRIDE OW GP - oficjalna rozpiska
Napisano Ponad rok temu
"While unmentioned by Sakakibara, Polish judo superstar Pawel Nastula (Pictures) has told Polish sports media that he will compete on July 1, and that his opponent will likely be a top Japanese talent. Nakao may be the man DSE has in mind for Nastula, as Fujita, Yoshida and Nakamura are all contracted to fight other opponents at that event."
źródło - sherdog.com
Napisano Ponad rok temu
Nastula vs EDSON DRAGO
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Może Kimura da coś o tym zawodniku bo widział gale WFC. A tak to jego bilans 9 - 0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Win Tengiz Tedoradze KO (Punch) CR 16-Critical Condition 4/22/2006 1 0:05
Win Helio Dipp KO JF 5-Jungle Fight 5 11/26/2005 1 0:15
Win Jailson Silva Santos KO MF 2-Minotauro Fights 2 8/5/2005 1
Win Eduardo Maiorino TKO Meca 12-Meca World Vale Tudo 12 7/9/2005 1
Win Bruno Carvalho TKO MF 1-Minotauro Fights 1 5/21/2005 N/A
Win Luis Santos Goncalves Submission (Verbal) CDL-Clube da Luta 2 3/15/2005 2 2:22
Win Luis Santos Goncalves TKO (Doctor Stoppage) CDL-Clube da Luta 1 12/14/2004 2
Win Jose Pombo Decision Shooto-Switzerland 2 9/4/2004 N/A
Ze sherdoga ściągłem wyniki pana Draga
przeciwników miał raczej średnich
a dodatkowo pociesza mnie fakt , że trenerem Nastka nie jest Janas
Napisano Ponad rok temu
Win Valdas Pocevicius TKO WFC-Europe vs Brazil 5/20/2006 2
Win Tengiz Tedoradze KO (Punch) CR 16-Critical Condition 4/22/2006 1 0:05
Win Helio Dipp KO JF 5-Jungle Fight 5 11/26/2005 1 0:15
Win Jailson Silva Santos KO MF 2-Minotauro Fights 2 8/5/2005 1
Win Eduardo Maiorino TKO Meca 12-Meca World Vale Tudo 12 7/9/2005 1
Win Bruno Carvalho TKO MF 1-Minotauro Fights 1 5/21/2005 N/A
Win Luis Santos Goncalves Submission (Verbal) CDL-Clube da Luta 2 3/15/2005 2 2:22
Win Luis Santos Goncalves TKO (Doctor Stoppage) CDL-Clube da Luta 1 12/14/2004 2
Win Jose Pombo Decision Shooto-Switzerland 2 9/4/2004 N/A
Ze sherdoga ściągłem wyniki pana Draga
przeciwników miał raczej średnich
a dodatkowo pociesza mnie fakt , że trenerem Nastka nie jest Janas
hahaha rzeczywiscie nalezy sie cieszyc ze to nie janas trenuje nastule.
mial przeciwnikow srednich to fakt, ale gosciu jest mlody, jebniety i lubi sie napierdalac i zaczyna kariere a nastula jest stary, niezmotywowany i czeka na koniec kariery i co by tu nie mowic w mma jest sredni na tle swoich przeciwnikow.
czuje ze Pan pawel po raz trzeci dostanie wpierdol. niestety.
Napisano Ponad rok temu
NAKAO YOSHIHIRO vs LEE EUN SU
ANTONIO ROGERIO NOGUEIRA vs ALISTAIR OVEREEM
szczególnie ta druga walka zapowiada się si
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Valdas Pocevicius- Wygrał z (ostatnio) Mamedem Khalidowem i przegrał z Krzysztofem Kulakiem.
Tengiz Tedoradze - wygrał z Jamesem Thompsonem i przegrał z Fabricio Werdum
I to by było na tyle jeśli chodzi o przeciwników Drago którzy jakkolwiek się prezentują
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super - chłopaki z pewnością będą lepiej podpowiadać
Napisano Ponad rok temu
Edson jest mlody? 34 lata to mlody? :wink:mial przeciwnikow srednich to fakt, ale gosciu jest mlody, jebniety i lubi sie napierdalac i zaczyna kariere a nastula jest stary, niezmotywowany i czeka na koniec kariery i co by tu nie mowic w mma jest sredni na tle swoich przeciwnikow.
czuje ze Pan pawel po raz trzeci dostanie wpierdol. niestety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Długich tych walk to on nie miał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Go Nastek.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym ma pewnie lepszą kondycję.
Słabo to widzę.
Jedyna szansa w tym że to chyba też debiutant w Pride i dotąd walczył z trochę niższą ligą.
Napisano Ponad rok temu
Budo.pl: To chyba najmniej wymagający rywal z tych, z którymi walczyłeś dotychczas?
Paweł Nastula: Teoretycznie tak. Drago wygrał wszystkie 9 swoich starć w MMA, ale w Pride dopiero debiutuje. Trzeba jednak pamiętać, że Japończycy stosują bardzo ostre kryteria selekcji i skoro zdecydowali się dać mu szansę, to znaczy, że uznali go za twardego zawodnika. Ja na pewno go nie lekceważę.
Budo.pl: Jedną z walk wygrał już w 5. sekundzie, inną w 15. Prowdopodobnie rozpocznie pojedynek z tobą od frontalnego ataku bokserskiego.
Paweł Nastula: Nie obawiam się tego. Jestem gotów podjąć walkę w stójce. Aleksander Emelianenko też był znany z tego, że szybko nokautował rywali, a jednak udało mi się w znacznym stopniu zneutralizować jego bokserskie techniki.
Budo.pl: Edson Drago jeszcze do niedawna mówił, że chciałby walczyć z Romanem Zentsowem, sam siebie nazywa Mikem Tysonem valetudo.
Paweł Nastula: Serio? Wszystko zweryfikuje walka. Z pewnością będzie twarda.
Budo.pl: Zmieniłeś w jakiś znaczący sposób swoją taktykę, treningi po tym jak dowiedziałeś się, że będziesz walczył z Brazylijczykiem?
Paweł Nastula: Nie bardzo miałem czas zmienić taktykę. Oficjalnie o walce z Drago dowiedziałem się w czwartek rano. Zaraz potem zadzwoniłem do ciebie, więc może coś zmienię popołudniu (śmiech). Tak już całkiem poważnie, to jestem przygotowany do pojedynku. Nie mam wprawdzie zbyt wiele czasu na to, by zmienić taktykę, ale w poniedziałek lecę do Japonii i tam też jeszcze mam zamiar trenować.
Budo.pl: Jakie są twoje atuty w konfrontacji z Brazylijczykiem?
Paweł Nastula: Takie jak zawsze: mocny parter, ale i pod względem bokserskim czuję się coraz pewniej.
Budo.pl: Siły też ci chyba nie brakuje.
Paweł Nastula: Myślę, że siłowo jestem jednym z najmocniejszych zawodników w Pride. Siła to jednak nie wszystko i ogromną wagę przywiązuję do zajęć technicznych.
Budo.pl: Kto leci z tobą do Japonii?
Paweł Nastula: Robert Jocz i Tomek Drwal.
Budo.pl: Zabraknie u twego boku trenera Krzysztofa Kosedowskiego?
Paweł Nastula: To było zaplanowane już wcześniej. Trener Kosedowski ma inne ważne obowiązki i nie może lecieć do Japonii, ale cały czas trenuję boks pod jego okiem. Wiele mu zawdzięczam i ciągle uczę się od niego czegoś nowego.
Budo.pl: Do trzech razy sztuka?
Paweł Nastula: Po dwóch porażkach jestem bardzo głodny sukcesu. Nie kryję, że jadę do Japonii po to by wygrać. Trzymajcie za mnie kciuki.
Napisano Ponad rok temu
2. zamiast martwic sie tym kogo dostal Pawel cieszmy sie lepiej ze nie doszlo do walki Nastula vs. Nakamura. teraz ma chociaz jakies szanse
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
koniec pride fc
- Ponad rok temu
-
Bushido 11 video
- Ponad rok temu
-