lawka trenigowa: pomozcie ustalic cene
Napisano Ponad rok temu
jestem laikiem dlatego pytam. moge kupic za 400 i zastanawiam sie czy warto sie targowac, czy cena jest odpowiednia za ten sprzet? z opisu i zdjec wyglada na niespecjalnie zuzyty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. ma ktos moze zdjecia ławeczki z regulowanym skosem dodatnim i ujemnym, bo takową mam zamiar robić tylko nie wiem jak rozwiązać problem skosu ujemnego :? z gory dziek za pomoc
Napisano Ponad rok temu
PS. ma ktos moze zdjecia ławeczki z regulowanym skosem dodatnim i ujemnym, bo takową mam zamiar robić tylko nie wiem jak rozwiązać problem skosu ujemnego :? z gory dziek za pomoc
ja mam taka lawke chalupniczej produkcji i jest lekki skos ujemny.
Mozesz sprubowac tak, zeby ustawic wychylenie lawki ujemne a zeby lezala prosto bedziesz ja podnosil.
niewiem czy zrozumiesz o co mi chodzi :-) ale ja bym o czyms takim pomyslal na twoim miejscu.
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie ten model jest troche za mały i te zaczepy na sztange sa hujowo wykonane. Pocwiczysz to zobaczysz napewno przyszczypiesz sobie rece odkladajac sztange . No ale z drugiej strony musisz to postawic w pokoju wiec pewnie zalezy ci zeby zajmowalo jak najmniej miejsca ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Suplementacja w vale tudo
- Ponad rok temu
-
trening drwala
- Ponad rok temu
-
NIe miarowosc serca
- Ponad rok temu