czy warto kupic mini socoma uzywanego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znam lepiej dzialajacego serwisu od tego Piotra.Tylko wez poprawke,ze ma teraz urwanie glowy,male dziecko.Ale na pewno bedziesz zadowolony z obslugi klienta
Po naprawie sprawa nie powinna sie powtorzyc.Pogadaj z Akme,on mial od nowosci noz sprawny i uzywal go dlugo.Zaden bp nie pojawil sie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choc nie jestem fanem MT ale to juz chyba przesada
Napisano Ponad rok temu
z choinki czy z ksiezyca?
choc nie jestem fanem MT ale to juz chyba przesada
Ciulkwens - oglądałeś? Bo ja tak.
Miałem do tej pory 2 Microtechy (obydwa dość długo) i wiem z czym porównuję...
Napisano Ponad rok temu
i choc w FC wykonanie i spasowanie stoi wysoko, to MT poza wlasnie znana wpadka z mini socomem frame lock jest bez zarzutu, jednak jesli chodzi o sam projekt MT jest o wiele lepsze, natomiast co do materialow, to jeszcze nie widzialem FC z ostrzem lepszym niz cos co sie nazywa 440 i mimo obrobki podzerowej tepi sie rownie szybko jak inne wyroby tej klasy (znaczy sie 440 bez C)
natomiast MT switnie hartuje zarowno 154cm jak i s30v
FC to moim zdaniem inna polka, bardziej porownywalbym je do CRKT a napewno nie do MT
Napisano Ponad rok temu
Co do ostrza - nie wiem, nie używałem.
Napisano Ponad rok temu
bo te co sa w SN to ubozsze wersje z alu i 440 i choc jak pisalem ladnie wykonane, ale to naprawde mocno srednia polka,
to tak jak bys porownywal crkt s2 (tytan i ats34) do sebenzy tez tytanowy frame lock, ale to jednak nie to samo
Napisano Ponad rok temu
b.
Napisano Ponad rok temu
uwazam ze mimo dobrego wykonania nie ma ich co porownywac do MT, glownie wlasnie z powodu kiepskiej stali,
natomiast wersji tytan/ATS34 nie tylko nie uzywalem ale i nie widzialem, tak wiec o niej nie pisze bo nie wiem jak sie sprawdzi w praktyce
jesli tak jak ty mialbym wydawac jakies osady jedynie na podstawie wygladu to moge dodac ze FC ma ciensze ostrze i cienkiego linersa w porownaniu do MT, co moze sie nie podobac fanom "zapasu mocy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słaby (aluminowy) i wycierający się (tytanowa końcówka) "niby feame" lock
Blade play od nowości i to we wszystkich kierunkach
Ostrze tępięce się od uderzeń o rękojeść przy zamykaniu...
Widziałem 3 MSE, jeden z nich miałem, we wszystkich te same objawy... Dlatego nie polecam tego noża.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CRKT vs Pika
- Ponad rok temu
-
węzełki przy nożach
- Ponad rok temu
-
Właśnie zniszyczłem piękną brzytwe....:(
- Ponad rok temu