ADCC Polska Open Championship 02 grudnia 2006 Kraków
Napisano Ponad rok temu
wgrałem filmik tylko nie mam momentu z karolem moge opisac
radek zwija sie na macie z bólu karol dyskutuje z sedziami po chwili decyduje ze wygrywa rywal.rywal radka wrzeszczy na cala sale "jest!!!!!wygralem!!!" sędziowie bardzo zadowoleni ,zajebisty banan na ryju karola!.radka maja w dupie nie wezwali nawet lekarza po 1 minucie dwóch kumpli podniosło go z maty wzielo za barki i poszli z nim do lekarza
jak można olać i nie wezwać lekarza do zwijającego sie z bólu zawodnika tylko patrzyć z szyderczym uśmiechem jak zdycha z bólu?
sory ze robie sensacje ale takie zachowanie to skandal...
Napisano Ponad rok temu
http://video.google.pl/videoplay?docid=-7598718341372126768&q=turek
wgrałem filmik tylko nie mam momentu z karolem moge opisac
radek zwija sie na macie z bólu karol dyskutuje z sedziami po chwili decyduje ze wygrywa rywal.rywal radka wrzeszczy na cala sale "jest!!!!!wygralem!!!" sędziowie bardzo zadowoleni ,zajebisty banan na ryju karola!.radka maja w dupie nie wezwali nawet lekarza po 1 minucie dwóch kumpli podniosło go z maty wzielo za barki i poszli z nim do lekarza
jak można olać i nie wezwać lekarza do zwijającego sie z bólu zawodnika tylko patrzyć z szyderczym uśmiechem jak zdycha z bólu?
sory ze robie sensacje ale takie zachowanie to skandal...
jak można się śmiać z czyjeś kontuzji? chyba nie wypada a sędziemu tym bardziej
Napisano Ponad rok temu
- Marcin Krzysztowiak vs Daniel Dowda; jakosc DVD, 150 mb XviD :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Mamed Khalidow vs Michal Materla - jakosc DVD, 50mb XviD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Poczytaj dokladnie strone nr 6.
Napisano Ponad rok temu
GusiaLady walki masz juz w tym temacie linki do kukniecia sa od str. 7 tego tematu a walka radka turka vs. damian grabowski jest tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiem wiem... już resztę walk widziałam, tylko tej mi brakowało.. :wink:
dzięki
Napisano Ponad rok temu
Zdjecia takie jakie są, nie miałem takiej swobody jak ten fotograf w czerwonych spodniach i w butach zapaśniczych.
Warunki oświetleniowe były świetne. Swoją drogą zakaz przebywania w strefie walki dotyczył także fotografów amatorów? Czy potrzebna była jakaś "akredytacja"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chcialem zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj.... czy ktos wie o co chodzi z tym co pisal mkimura o ADCC??chodzi mi o ten incydent!! bo przed chwila na forum pojawil sie temat cytuje"kimura to ped... jeb... jeb... go w dupe" zalozycielem tematu byl mlody_siwy!! cos mi sie tu bardzo nie podoba!! jezeli ktos cos wie niech pisze!! pozdrawiam i gratuluje modowi szybkiej reakcji w usunieciu chlamu!!
Kolejny młody krzykacz, który nic nie pokazał na zawodach i teraz musi sie wyżyć na kimś i szuka winnych wśród organizatorów.
Tyle odemnie
Zdrówka Campo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gratuluje wszystkim zawodnikom, a w szczegolnosci tym, ktorzy trafili na podium.
Napisano Ponad rok temu
ze radosc M. Okinskiego i Karola nie wynikala z tego, ze odniosl kontuzje, a raczej z jego porazki, co jest dosc normalnym zachowaniem jezeli ktos reprezentuje konkurencyjny " oboz".
no to powiem Ci że nie jest normalne... normalne jest jesli walczy twój zawdnik ale jeśli nie masz z ta walka nic wspólnego?? obaj zawodnicy dla Mirka O. byli z konkurencyjnego obozu no i faktycznie Karol chyba sedziował walkę swojego zawodnika więc moze i miał prawo sie cieszyc (tu moge sie mylić wiec jak cos to mnie poprawcie) co nie zmienia faktu że ja jak widze że ktos zwija sie z bolu to jakos się mało cieszę ale to pewnie ja jestem dziwny. oczywiscie to są tylko takie moje przemyslenia bo mnie tam tez nie było
ps. a zachowanie sedziego niestety ale maksymalnie nieprofesjonalne
-po pierwsze wg zasad zawodnik ma minutę żeby sie doprowadzić do "ładu" w takim przypadku (no to akurat się Radkowi by nie udalo raczej ale prawo do tej minuty miał)
- po drugie OBOWIĄZKIEM sędziego jest wezwac lekarza a nie dopuszczać do sytuacji żeby zawodnik był podnoszony z maty przez kolegów i prowadzony do lekarza. dobrze ze to było tylko (albo az ) złamanie zebra ale watpie by sedzia z całym szacunkiem dla niego miła kwalifikacje do oceniania co to za kontuzja.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Parę zdjęć. (Zaznaczam, że fotografiką zajmuję się amatorsko :wink: no i oczywiście zdjęcia, na których ja jestem są zrobione przez mojego przyjaciela, który specjalnie po to przyjechał do Krakowa (dzięki Marcin ) . Nie jestem jeszcze w stanie walczyć i równocześnie robić sobie zdjęć, ale Ninja wciąż pracuje nad moją techniką :wink: )
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie trenować BJJ we Wrocławiu, Piotrkowie Tryb.?
- Ponad rok temu
-
II OPPBJJ Konin 2006 - wyniki drużynowe
- Ponad rok temu
-
atamakimonos
- Ponad rok temu
-
Marcelo Garcia, Demian Maia,A.Galvao na Brazilian Nationals
- Ponad rok temu
-
ciuchy ragsa