Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piany dostaję jak czytam takie posty.Mam jeszcze takie małe pytanko, jaki nóż według Was najbardziej nadaje sie do walki?? Jeśli można to prosze podajcie jakies typy tak do 400 zł.
Napisano Ponad rok temu
Piany dostaję jak czytam takie posty.
Nie wiem, czy miałeś to na myśli, ale umówione walki to dla mnie sparringi, a na sparring nie weźmiesz chyba prawdziwego noża, a atrapę... Prawda? :wink:Czy walki mają być umówione?
Jak już mówiłem, nie jestem doświadczony, ale IMNHO od pewnego poziomu to nie siła ma znaczenie, a szybkość; nie jesteś w stanie kogoś zabić, zeby byl bardziej niz martwy (rozumiesz o co mi chodzi, mam nadzieje?); pomijam fakt, że zabijanie przeciwnika to nie jest dobry pomysł ^^'Ile dźwigasz na klacie?
Wybacz pytanie, ale jesteś w stanie odpowiedzieć na to pytanie krótko - najlepiej jednym zdaniem?Jak walczysz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz rację. Howgh.Zenobee, sądzę, że możesz się powstrzymać od opisu własnych uczuć po przeczytaniu cudzych postów(...)Tyle, że wyjście z tego etapu gwarantują nie takie posty, jak Twój, a raczej spokojniejsze, bardziej wyważone i mniej ofensywne.
....TtttakNie wiem, czy miałeś to na myśli, ale umówione walki to dla mnie sparringi, a na sparring nie weźmiesz chyba prawdziwego noża, a atrapę...
Tak to prawda. Pamiętajmy jednak, że to walka a tu może się zdarzyć wszystko. Idealny wojownik jest i silny i szybki, rzadko się spotyka najszybszego i najsilniejszego.Jak już mówiłem, nie jestem doświadczony, ale IMNHO od pewnego poziomu to nie siła ma znaczenie, a szybkość; nie jesteś w stanie kogoś zabić, zeby byl bardziej niz martwy
Tak: "z niechęcią i trwogą przed tym co może nastapić"Wybacz pytanie, ale jesteś w stanie odpowiedzieć na to pytanie krótko - najlepiej jednym zdaniem?
- Dziękuję.No offence
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu