Kraków, kickboxing - masz czas?
Napisano Ponad rok temu
Chętnie poćwiczyłbym z kimś kickboxing. Mieszkam na Dywizjonu 303. Pare lat ćwiczyłem taekwondo, kung-fu i kickboxing także jakby co to wiem o co biega. 3 miesiące temu naderwałem sobie wiązadła w stawie barkowym i od tego czasu się nie ruszałem. Kondycha cienka, a samemu mi się nie chce ćwiczyć. Z klubami w okolicy też cienko, godziny (i nie tylko) w Orionie mi nie odpowiadają, a podobno Kraksport też już tu nie ma treningów.
Bez żadnych cudów, jakieś rozciąganko, kopnięcia i proste układy. Dzięki za odpowiedzi i bez złośliwych komentarzy prosze. :2gunfire: [/b]
Napisano Ponad rok temu
Kick z low kickiem, duzo przyrzadów i ćwiczeń z partnerem-można się wyzyć 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
FULL CONTACT KARATE W SYSTEMIE K-1, K-Max,
THAI-KICK-BOXING (od 14 lat)
Os. STALOWE 16 B, II p.,
Przy ul. Bulwarowej (DMR)
Grupa początkująca: Wtorek, Czwartek i Piątek
20.15-21.30
Grupa zaawansowana: Wtorek, Czwartek i Piątek
20.15-21.30
Nazwą się nie przejmuj-w Oyama Karate mają formułe walki typu K-1 w rękawicach i z low-kickami. Akurat na ta sekcje chyba za bardzo ludzie z Oyama nie chodzą.
Tu zdjęcie z MP jak widac bez kimon
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji.... Szukam jakiejs szkoly kicka w NH albo w okolicy gdzie duzy nacisk kladziony jest na low kicki , kolana i ewentualnie lokcie(nie chce muay thai bo na treningi mam daleko) .Wiem ze cos takiego jest na Oyama karate full contact .Wiem ze Senseiowi Pierzchale bardzo dobrze szlo w knockdownie ale nie wiem jak u niego z FC.Cwiczy tam ktos z forumowiczow?Moglby ktos napisac cosik na ten temat?
Szukam tez jakichs informacji o szkole Ring.Kiedys mieli treningi na Kosciuszkowskim w podstawowce ,ale odkad szkole przejely Salezjanki to chyba juz tam nie ma treningow.Moze ktos wie gdzie teraz prowadza treningi itd?
Napisano Ponad rok temu
co ty jakis popierdolony...kurwahttp://s12.bitefight.pl/c.php?uid=16790
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji.... Szukam jakiejs szkoly kicka w NH albo w okolicy gdzie duzy nacisk kladziony jest na low kicki , kolana i ewentualnie lokcie(nie chce muay thai bo na treningi mam daleko) .Wiem ze cos takiego jest na Oyama karate full contact .Wiem ze Senseiowi Pierzchale bardzo dobrze szlo w knockdownie ale nie wiem jak u niego z FC.Cwiczy tam ktos z forumowiczow?Moglby ktos napisac cosik na ten temat?
Ja trenuje (mam za fri z AZS) Treningi, przynajmniej pod koniec roku szkolnego(wcześniej nie chodziłem) nastawione na walki i napierdalanie worków. Z tym że owszem low-kic ale bez kolan i łokci.
Napisano Ponad rok temu
Podobno na Osiedlu Albertyńskim jest sekcja muay thai - Target. Prowadzi ją Arkadiusz Małek - tel. 0693 451 916. Nie wiem czy są treningi w wakacje..... Szukam jakiejs szkoly kicka w NH albo w okolicy gdzie duzy nacisk kladziony jest na low kicki , kolana i ewentualnie lokcie(nie chce muay thai bo na treningi mam daleko)
Zadzwoń
Napisano Ponad rok temu
Lomu2 : Czy oprocz rekawic (10 oz ??) i szczeki trzeba zaopatrzyc sie w jakis inny sprzet potrzebny do treningow?Zajrze tam chetnie na trening po wakacjach jesli nie wypali nic z tym Targetem.
Napisano Ponad rok temu
Lomu2 : Czy oprocz rekawic (10 oz ??) i szczeki trzeba zaopatrzyc sie w jakis inny sprzet potrzebny do treningow?Zajrze tam chetnie na trening po wakacjach jesli nie wypali nic z tym Targetem.
Jak nie jestes masochistą , jak ja, to polecam ochraniacze choćby tylko na sam goleń.
A i trener jednak wymaga pracy w piąstkówkach na workach-byłem letko zszokowany bo za moich czasów nikt o czyms takim nie słyszał
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Adamek powalczy we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Kluby MT w Szczecinie-pytania
- Ponad rok temu
-
Stoczniowiec Gdańsk
- Ponad rok temu