mistrzostwa świata IFMA
Napisano Ponad rok temu
Ozz- oczywiście żartowałem (z prawnikiem) ale to raczej kwestia charakteru. Starasz się postawić na swoim specjalnie nie przygryźć drugiej. To się chyba nazywa Asertywność.
A co do obu. Sorry szukacie we wszystkim podtekstów. Wescie troche na luz. Nie traktujcie tu wszystkiego tak poważnie. Na studiach nazywano to dyskusjami akademckimi. Dyskusja dla dsykusji. Nie traktujcie każdgo kto uważa inaczej jako wroga. Mnino czy jako członek PZKb nie mam prawa uważać ze wstąpienie do naszej organizacji jest dobre. Zastanów się zanim zadajesz zbyt agresywne pytania. oczywiście mogłem z gróbej rury ale wolę pożartować. Widzę, że OZZ również jak ja nie traktujesz tego jako zawód(nie wiem jak mnino ale ty pracujesz) a jako forma samorealizacji. Dlatego odrobine dystansu.
Ile mam powtarzać, iż członkowie PZMT robią dobrą robotę. NIe zgadzam się z polityką( a może z niektórymi posunięciami władzl lub z niektórymi zasadami) ale mam do tego prawo.
Wiele rzeczy nie podoba mi się w PZKb. Zresztą wcześniej już wspominałem. Ale nie grzyźcie mnie za to że staram się zachęcić do współpracy z PZKb. NAprawdę warto pomimo wielu wad.
lukas
NIezły jest i czasami walczy w tej kategorii Kobylański. NIestety nie mogłeś go podziwiać ( to ten co zwichnął rękę.
To co pisałem wcześniej te przepychanki w realu mają i dobrą stronę. Większośc w ministerstwie wie co to jest MT. A to może spowodować, iż Państwo nbędzie zainteresowane rozwojem tej dyscypliny. Kwestia tylko czy jako osobny związek czy jedna organizacja z KB . Moje zdanie znacie a wy macie prawo do własnego.
Napisano Ponad rok temu
Co do asertywności - mógłbym pojechać po niektórych jak po starej kobyle. Mógłbym rzucać błotem/trawą/słomą/śniegiem (zależy od pory roq) w PZKb ale... po jaką cholerę ? Coś konstruktywnego wolę
Ekipa za godzinkę leci - teraz proponowałbym potrzymać kciuki :-)
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli można zapytać
Napisano Ponad rok temu
No jak tajemnica to tajemnica - nie wiem czy już jej nie naruszyłeś mówiąc że takowa (tajemnica) istnieje Poważna sprawa
Napisano Ponad rok temu
PZKb wysłalo tajną rygade antyterorystyczną ( 4 osoby) - 2 będzie stawiało obiady wysokiej rangi urzedniką tajlandzkim a następnie zdjęcia przesle do polski ( będą umieszczone na pierwszej stronie gazety wyborczej). 2 następny niesamowicie szybkich wczasie walki Polaków będzie niezaóważenie podkładała im nogi. Bo sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszejj stronie. Ale nikomu nie mów że Ci powiedziałem
A tak poważnie - to powodzenia niezależnie w której klasie będziecie startować. Liczy się start może kiedyś z tych zawodników będą prawdziwi mistrzowie i pogonią Tajlandczyków na XIII gali Best of the Best - organizowanej wspolnie przez PZKBiMT oraz PZMT. Houk.
Napisano Ponad rok temu
PZKb wysłalo tajną rygade antyterorystyczną ( 4 osoby) - 2 będzie stawiało obiady wysokiej rangi urzedniką tajlandzkim a następnie zdjęcia przesle do polski ( będą umieszczone na pierwszej stronie gazety wyborczej). 2 następny niesamowicie szybkich wczasie walki Polaków będzie niezaóważenie podkładała im nogi. Bo sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszejj stronie. Ale nikomu nie mów że Ci powiedziałem
A tak poważnie - to powodzenia niezależnie w której klasie będziecie startować. Liczy się start może kiedyś z tych zawodników będą prawdziwi mistrzowie i pogonią Tajlandczyków na XIII gali Best of the Best - organizowanej wspolnie przez PZKBiMT oraz PZMT. Houk.
Guest_budo_szoru1_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ozz napewno wiesz kto w jakiej klasie startuje i komu co los dał(z kim są rozpisani Polacy).Możesz się podzielić info na forum.
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_szoru1_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Marcin Parcheta
2. Sebastian Bartkowiak
3. Daniel Zawicki
4. Rafał Król
5. Łukasz Pyrek
6. Michał Chmielewski
7. Anna Wójcik
8. Michał Grabarek
9. Joanna Jędrzejczyk
10. Sebastian Wytwer
Sebo do mnei napisal z kawiarenki internetowej w Bangkoku
4,5,6 to ponoc polfinaly sasebo bartkowiak (14:45)
1.przegral
sebo bartkowiak (14:45)
2.walczy o zloto
sebo bartkowiak (14:47)
3.jeszcze walczy 4.przegral.5.walczy.6.walczy.7.przegrala.8.przegral.9.przegrala i przegral 10
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SEBO WYMIATASZ!!!!!!!!! :twisted: :twisted: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spodnie, spodenki do kick'a
- Ponad rok temu
-
Dekkers w parterze :|
- Ponad rok temu
-
Mighty Mo przegrywa w bokserskim debiucie.
- Ponad rok temu
-
Paweł (Paul) Słowiński
- Ponad rok temu
-
Jaki wiek ??
- Ponad rok temu
-
"Tajski Wojownik"
- Ponad rok temu
-
Zerwana Łekotka.