Nastek
Napisano Ponad rok temu
Jak nie zmieni trenera, to przegra wszystkie 5 walk.
Napisano Ponad rok temu
Znamy już termin trzeciej walki Pawła Nastuli w formule Pride. Do tego pojedynku ma dojść w lipcu, ale rywal nie jest znany. - Przeciwnika poznam najprawdopodobniej dopiero miesiąc przed walką. Organizatorzy gali mają obowiązek podać mi nazwisko rywala z takim właśnie wyprzedzeniem - mówi mistrz olimpijski w judo. [b]PRZEGLĄD SPORTOWY: Wie pan, który z przeciwników wchodzi w rachubę?[/b] PAWEł NASTULA: Nie chcę kalkulować. Przed walką z Aleksandrem Jemielianienką też rozważałem różne kandydatury, tylko nie jego. Takie dywagacje nie są mi potrzebne. Nie ma to dla mnie znaczenia. Mógłbym się bić z każdym, żeby tylko się bić. [b]Jemielianienko, który pana pokonał, przegrał następną walkę.[/b] Kiedy walczyliśmy, on też już nie miał zdrowia. Jeśli przetrzymałby jeszcze minutę, też by "umarł". Mnie zabrakło kondycji, ale jemu tak samo. W momencie, gdy byliśmy już tak samo wyczerpani, Rosjanin znalazł się w lepszej pozycji - za moimi plecami. Ciągle jeszcze skutkuje brak doświadczenia, "obicia" i zimnej krwi. [b]Co pan robi, by tę zimną krew mieć?[/b] Dużo się biję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kogo chcielibyscie ,żeby Paweł dopadł w nastepnej walce ?
Moje typy:
a)zajebista walka ale niekoneicznie wygrana Pawła (a raczej pewna przegrana):
-Ricardo Arona
-Quinton Jacksson
-Kevin Randleman
-Murilo Bustamante
jakosc walki jest ciezka do przewidzenia ale mozliwa wygrana Polaka:
-Giant Silva
-Kazuhiro Nakamura(chociaz to bdb zawodnik)
-Minowa (jemu to nie robi roznicy z kim walczy ale chlopak jest jak dla mnie genialny chociaz nie niezniszczalny)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nakamura przemieliłby Nastka moim zdaniem. Nie wiem dlaczego zestawiłes go z Giant Silvą. To jest mma i tu liczy sie doświadczenie w tej formule. Nakamura ma ogromne a Nastula - ocencie sami.niby po co mu czolowka skoro i tak by przegral ? co to za radosc pzregrac z 5 szczytowymi zawodnikami ?
Moje typy:
-Ricardo Arona
-Quinton Jacksson
-Kevin Randleman
-Murilo Bustamante
-Giant Silva
-Minowa (jemu to nie robi roznicy z kim walczy ale chlopak jest jak dla mnie genialny chociaz nie niezniszczalny)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dlaczego zestawiłes go z Giant Silvą. To jest mma i tu liczy sie doświadczenie w tej formule.
Silva został juz zestawiony np. z Minową wiec milo byloby zobaczyc druzgoczacą wygraną polaka
Napisano Ponad rok temu
Nakamura przemieliłby Nastka moim zdaniem. Nie wiem dlaczego zestawiłes go z Giant Silvą. To jest mma i tu liczy sie doświadczenie w tej formule. Nakamura ma ogromne a Nastula - ocencie sami.niby po co mu czolowka skoro i tak by przegral ? co to za radosc pzregrac z 5 szczytowymi zawodnikami ?
Moje typy:
-Ricardo Arona
-Quinton Jacksson
-Kevin Randleman
-Murilo Bustamante
-Giant Silva
Nakamura bardzo ładnie wygrał z Randlemanem, myślę, że zniszczyłby Pawła. Moim zdaniem dostanie Minowę, Yoshidę lub Jackssona.
Napisano Ponad rok temu
Miło popatrzeć jak Nastek spuszcza wciry najlepiej opłacanemu fighterowi.
Poza tym obaj wywodzą sie z judo
Napisano Ponad rok temu
Paweł vs Ogawa
Miło popatrzeć jak Nastek spuszcza wciry najlepiej opłacanemu fighterowi.
Poza tym obaj wywodzą sie z judo
Jak ja nie lubie tego buca Ogawy. ale nie moge mu odmowic tego ze byl genialnym judoka. Moglby byc ciekawy mecz z tego, ktory dobrze by sie sprzedal, nie tylko, ze Nastula i Ogawa sa zlotymi medalistami olimpijskimi, obydwaj sa tez legendami w tej dyscyplinie.
Napisano Ponad rok temu
nastek to nasza nadzieja na zaistnienie polaków w pride i innych organizacjach, jak wszyscy więdzą potencjam mamy duży tylko jeszcze trzeba ten diament oszifować i miejmy nadzieje że paweł w następnej walce skopie jakąś dupe :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nakamura bardzo ładnie wygrał z Randlemanem, myślę, że zniszczyłby Pawła. Moim zdaniem dostanie Minowę, Yoshidę lub Jackssona.
No właśnie mowiac o Minowie - czy ta czestotliwosc walk nie jest dla niego za duza i nie wystartuje w lipcu bo w sumie ostatnio bardzo czesto walczyl. moze przystopuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, spojrzmy prawdzie w oczy: Nastek raczej nie jest w stanie wygrac z nikim z czolowki - on po prostu sie w czolowce nie znajduje. I POWINIEN walczyc z takimi zawodnikami jak Thompson - no, chyba ze satysfakcjonuje was, kiedy reprezentant Polski ma rekor 0-5-0, ale chyba nie o to w tym chodzi.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krzysztof Soszyńki - coś ktoś wie na jego temat
- Ponad rok temu
-
Oveerem vs. Belfort
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Crazy Monkey