UWAGA!!! Vitamins and Minerals oszuści :[
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O w mordę...prawie mnie zabili właśnie. Dostałem maila od Vitaminsa przed chwilą. Po pierwsze dziwię się że napisali a po drugie treść to masakra...przysłali mi odpowiedź na maila z lutego I to w dodatku z pytaniem o adres,co zamawiałem i o tracking number...tak ten sam którego mi podawali kiedyś i nie powiedzieli gdzie mam go użyć. No a najlepsze że już kiedyś mi go wysłali, dokładnie taki sam i jeszcze z czasów kiedy wysłali GI po raz pierwszy więc i tak inny tracking number. Ehhh...mam to w dupie, przeboleje strate ale nowa misja jest:zniszczyć,spalić,zdeptać.
nie no glupiss?? dawaj odpowiadaj, co ty bedziesz dzwonil, moze odzyskasz kimonko w koncu... nie szkoda pieniedzy?? zreszta jak nie odpowiesz to powiedza ze wina jest po twojej stronie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie, to gratuluje determinacji i zycze powodzenia. raz przegralem batalie z motorcyclegear.com i szlag czlowieka moze trafic w takiej sytuacji.
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą to zjebałeś trochę sprawę z Sherdogiem. Musisz mieć świadomość że większość jego użytkowników to amerykańskie przygłupy, dla których słowo pisane w ilości przekraczającej kilka linijek jest przerażające. Topic skupił się głównie na tym przez ile linijek twojego posta kto przebrnął. Jeżeli namiary które Ci tam podali nie zadziałają, proponuję zamieścić krótkie resume dla Amerykanów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i napisali że kimono wróciło po raz drugi, że adres albo nie istnieje albo nie ma kto odebrać. Phi,zły adres, ja już sam się zastanawiam że jak adres nie istnieje to ja może też...
Poproś o skan zwrotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fatalna sprawa, ale nie poddawaj się.
Ja bym zrobiła tak:
- poprosiła o skany zwrotek
- podała inny adres jesli chcą
- poprosiła o informację jak zamierzaja rozwiązac sprawę
- oczywiście dała ultimatum czasowe
- faktycznie napisała krótki mail z info, ze oszuści i złodzieje a jesli ktos chce to detale przeslesz na mail
- deptała niszczyła paliła :twisted:
dziekuję za przestrogę i mam nadzieję, ze nie przyjdzie mi pomysła na zakupy za granicą
NO GI NO CASH zabiło mnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S
Zauwazyles ze tez sliczne mulheres sie zainteresowaly twoim postem
No dziewczyny ja wam mowie.... nie proznojcie .... pocieszcie strapinego wojwnika o wolnosc i kimono...
Abracos cheio de dende ....i sie odezwij czasem kurczoku ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to samo spotkalo mojego kolesia,w dalszym ciagu kiedy wymawia sie przy nim nazwe:
vitamins & minerals dostaje bialej goraczki,bo wydal na to swoje ostatnie zaskorniaki.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do tego co mozesz im jeszcze wyslac dla udobitnienia ze Polska istnieje,to wyslij fotke JPII podobno brazylijczycy tacy religijni. Wyslij im tez fotke,albo fragment filmu jak Nastula jechal im zawodnika w polfinale w atlancie
Napisano Ponad rok temu
No spoko oko, walcze conajmniej jak lew. Tak walczę że normalnie wysłałem mu jeszcze 10 dolarów na ekspresową przesyłkę
Brawo dla mnie jeses miszcz za to zagranie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nino Schembri nauczyciel Silwy i Shoguna 22maj Warszawa
- Ponad rok temu
-
50 zł miesięcznie* za treningi BJJ i MMA ( MMA WARSZAWA )
- Ponad rok temu
-
Zaginiony ochraniacz na uszy - seminarium z Macaco
- Ponad rok temu
-
NO LIMITS GRAPPLING CHALLENGE w Toruniu
- Ponad rok temu
-
Gdzie BJJ zyskało największą popularność w europie ?
- Ponad rok temu
-
!grupa weekendowa & zniżki! - GB ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Brazilian Jiu Jitsu po Japońsku
- Ponad rok temu
-
Mongolskie zapasy (sorry za dubla-wypadek przy pracy;)
- Ponad rok temu
-
Mongolskie zapasy :)
- Ponad rok temu
-
"ROBERTO ATALLA" Już wkrótce w Polsce!!!
- Ponad rok temu