folder do 250zł
Napisano Ponad rok temu
Szczyt wszystkiego.
Napisano Ponad rok temu
serdecznie polecam noze CRKT, w tym serwisie znajdziesz bogata oferte tej firmy[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
p.s. jesli tego forma "polecania" jest zabroniona to serdecznie przepraszam, skasowanie wpisu uznam za odp. twierdzaca.
Napisano Ponad rok temu
Już się to nie powtórzy. Byłem na tej stronie. Rzeczywiście jest dużo CRKT ale tego co ja chce to nie ma czyli M21 04. Nie wiesz gdzie mógł bym go w miarę tanio dostać?
Bo jak nie to będę musiał go załatwić ze stanów.
Napisano Ponad rok temu
niestety 04 w splonka.pl nie ma, ale niebawem oferta zostanie znacznie rozszerzona, jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt mailowy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jednak wybirę M21 14. Wydaje się bardziej praktyczniejsza i co ważniejsze: jest dostępna.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jednak wybirę M21 14. Wydaje się bardziej praktyczniejsza i co ważniejsze: jest dostępna.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
zabki w nozyku edc? po co ci? :roll:
m21 14 nie jest nozem edc, to wielki folder, ma po otwarciu 23.5 cm.
Napisano Ponad rok temu
zabki w nozyku edc? po co ci? :roll:
Esh poczytaj forum był kiedyś wątek o praktyczności ząbków w EDC (i z tego co pamiętam jest to całkiem dobry pomysł)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combo czasem się przydaje (tak myślę). Mam jeszcze jedno małe zapytanko. Jak najprościej ostrzyć combo? Czytałem że są specjalne pilniki ale przecież są różne wielkości tych ząbków i jednym pilnikiem się tego wszystkiego nie naostrzy.
poczytaj wątek o ostrzeniu na budo (był i to nawet nie jeden) albo na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak się to zaczęło
- Ponad rok temu
-
Uszkodzony Ka-Bar
- Ponad rok temu
-
Uszkodzony Ka-Bar