CWS Combat Woman System Wrocław
Napisano Ponad rok temu
o czesc Saku. o Moro. o sami znajomi, jak to mozliwe?
dobra juz sie nie wypowiadam zreszta to i tak nie na temat. same burdy :roll:
Napisano Ponad rok temu
Domyślam się że "Shen" to szefunio tej szkoły.
I domyślam się, ze na zdjeciu to ten sam pan. Mnie oko myli, czy masz na prawej piersi parachuter badge?
Napisano Ponad rok temu
Czesc:)
Moze mnie pamieta, ja mialem wtedy z 15 lat a on z 17 chyba, przyprowadzil mnie kolega z Bartek z Pracz na takie sparingi w lasku:) Dostalem w dupe, o ile pamietam zdrowo:)
Od siebie radzilbym nie wyciagac zbyt pochopnych wnioskow - szkolka jest we Wroclawiu w ogolnie dostepnym miejscu - mozna sie przejsc. Sam z checia wpadne jak Wroclaw odwiedze - zaszedlbym wczeniej ale nie wiedzialem kto tam uczy

Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
znajomy sprzed wielu lat ...miło
dzięki za dobre słowo
poza tym odezwij sie moze na gg
i oczywiście zapraszam do mnie serdecznie
napisz co trenujesz?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a jakie Ty posiadasz?

ja niestety większość muszę trzymać w skrzynce;)
pozdrawiam
to kto się jeszcze interesuje samoobroną dla Pań?

Napisano Ponad rok temu
O cześć Malta ! ze mną to sie juz kurde nie przywitasz
:roll: budozazdrosc

a ja sie ineteresuja samoobrona chociaz nigdy na zadnym kursie nie bylam a jak bym zawitala do dyskutowanego klubu to na pewno nie na samoobrone tylko na "zwykly" trening. bo takie akurat mam widzimisie... chyba mi sie nudzi :roll:
Napisano Ponad rok temu
a moje kursy to nie takie zwykłe kursy 3 miesięczne i juz:)
z reguły sa to wstepne treningi przygotowujace Kobiety do trenigów w moim klubie
jakbyś była kiedyś we Wrocku to zapraszam
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jest jednak zapotrzebowanie kobiet na takie techniki i z ich namowa robie co robie ale w trakcie takich zajęc przekonuje je ze nadaja sie znakomicie na kunoichi

i mogą kontynuowac trening jak długo chcą...
Napisano Ponad rok temu
jak bede w poblizu to wpadne. a tak z ciekawosci. ciekawosc pierwszym krokiem do piekla hehe

Napisano Ponad rok temu
czyli Combat Women System to treningi przygotowujace do... treningow?sa to wstepne treningi przygotowujace Kobiety do trenigów w moim klubie
Napisano Ponad rok temu
czyli Combat Women System to treningi przygotowujace do... treningow?sa to wstepne treningi przygotowujace Kobiety do trenigów w moim klubie
Napisano Ponad rok temu
 hm... moze to prostu aby przyciagnac panie? to chyba tak jest, ze wiekszosc pan nie pojdzie na SW tylko na samoobrone bo sie samoobrony nauczyc chce a nie walki. czyli to tylko chwyt nazewniczy?
  hm... moze to prostu aby przyciagnac panie? to chyba tak jest, ze wiekszosc pan nie pojdzie na SW tylko na samoobrone bo sie samoobrony nauczyc chce a nie walki. czyli to tylko chwyt nazewniczy?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
to sa nawyki ktore trzeba powtarzac cały czas a cały czas to trening non-stop codziennie powtarzanie zeby mózg zapamietal , umysł przyjał i cialo zrobiło kiedy trzeba
wiec zaczynam kursem bo tak sie przyjeło i kobiety sie do tego przyzwyczajało przez lata
ale nie kończe po danym czasie....
tylko jeśli kobiety nie mają dość a z reguły nie mają

to trenujemy i trenujemy
i co w tym złego
uważam , że pewnie rzeczy trzeba zmienić jeśli chodzi o sprawy tych kursów ale niestety
przejście musi być płynne , mało szokujące
i jeszcze jeden raz powtarzam nie zmuszam nikogo
moje zajęcia to inicjatywa ludzi którzy mnie spotkali
zanim wezmę od kogoś kasę za trening ma 3 razy za darmo na orientację chociaż
bo jestem zdania żeby nie kupowac kota w worku
miłego wieczoru
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Iranki wracają na stadiony Iranki wracają na stadiony- Ponad rok temu 
- 
			 taktyka dla kobiety na wypadek konfrontacji taktyka dla kobiety na wypadek konfrontacji- Ponad rok temu 
- 
			 Samoobrona i fitnes KRAKÓW Samoobrona i fitnes KRAKÓW- Ponad rok temu 
- 
			 Jak trenerzy manipulują kobietami, czyli rzecz o bjj Jak trenerzy manipulują kobietami, czyli rzecz o bjj- Ponad rok temu 
- 
			 Psychika a dostanie w mordę Psychika a dostanie w mordę- Ponad rok temu 
- 
			 Szukam artykułu o natrętach Szukam artykułu o natrętach- Ponad rok temu 
- 
			 Kobieta vs mężczyzna Kobieta vs mężczyzna- Ponad rok temu 
- 
			 Kursy w Częstochowie Kursy w Częstochowie- Ponad rok temu 
- 
			 Dziewczyny - bjj w Gracie Barra Toruń! Dziewczyny - bjj w Gracie Barra Toruń!- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego kobiety "ładują" się w patologiczne związ Dlaczego kobiety "ładują" się w patologiczne związ- Ponad rok temu