Czy to dobry baton?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- Niemicki
- hartowany
- tani
Wlasnie podejrzanie tani!! Napisalem do kolesia maila i bez odpowiedzi, napisze jescze jednego. Jak ma gwarnacje i sie nikomu o ryj nie owinie bo "niby hartowany" to bym sobie sprawil.
Moze ktos taki mial? Co myslicie?
CZekam na wasze opinie.
Napisano Ponad rok temu
Czekam na opinie odnosnie teog batona i czekam na linki do dobrych batonów. Słyszałem, że najlepoiej produkcja USA albo Germany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No a amerykańskie rzeczywiście są najlepsze.
Napisano Ponad rok temu
a i brata jest mocna walnełem się w nadgarstek omało nie wylądowałem na chirurgii
a co do walenia w morde tym to chyba jedynie poto żeby zabić
Napisano Ponad rok temu
Co do tego ze nie powinienem miec batona to naszczescie nie ty o tym decydujesz Po pierwsze jak najbardzije mozna bic w glowe pod warunkiem ze szczeka, po drugie potrafie jako tako uzyc batona (wszelkie techniki typu shuto: obojczyk, żebra, nogi traktujac jako przedłużenioe ręki) po trzecie wiem jaką ma siłe ta bron, i wiem ze nie nalezy jej naduzywac a z owinieciem sie na ryju to taka metafora, ze bardzije miękki od czaszki może sie okazac za taka cene Co do funkcji szukaj wracając to jedyne co znajduje to na kazde pytanie o dobre batony i o to czy warto jakis kupic dyskusja zawsze zmienia sie w gadke czy baton jest legalny czy nie i jakie sa na to ustawy Gdzies miedzy zdaniami ktos napisal ze dobry to i 300 zl ale tak na wlasny uzytek to spokojnie tkai za 70 zl wystarczy. ALe an wszelki wypadek chcialem was spytac.
Zreszta nie istotne bo juz kupilem
Koles zapytany odpisal ze nei sprawdzali poziomu hartowania tych batonow ale skoro dostawca sprzedaje im je jako hartowane to nie maja powodu mu nie wierzyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koles zapytany odpisal ze nei sprawdzali poziomu hartowania tych batonow ale skoro dostawca sprzedaje im je jako hartowane to nie maja powodu mu nie wierzyc
na pudełku będzisz miał napisane czy jest hartowany.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak niebędą hartowane można zwrócić przynajmniej wtedy zostajesz ty kontur ale ceny ciut wysokie
a znasz kogoś kto sprzedaje je taniej i daje 2 lata gwarancji :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
na wegry z nozem w kieszeni?
- Ponad rok temu
-
jakie nunchaku
- Ponad rok temu
-
Długość ostrza.
- Ponad rok temu
-
STAB
- Ponad rok temu
-
Ząbkowana krawędź w walce
- Ponad rok temu
-
Zastosowanie w praktyce broni niestandardowej...
- Ponad rok temu
-
Kukri - Practical Guide
- Ponad rok temu
-
Kriss w Krakowie czyli jak krawaciarz centusiów rzezał
- Ponad rok temu
-
Nowe materiały na boken
- Ponad rok temu
-
Warsztaty z "noza"