UFC 60 [27 V 2oo6]
Napisano Ponad rok temu
Royce Gracie vs Matt Hughes
Mike Swick vs Joe Riggs
Diego Sanchez vs John Alessio
Brandon Vera vs Assuerio Silva
Spencer Fisher vs Jason Chambers
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tez...wszystko prawda, ale i tak będę trzymał kciuki za Royca
Napisano Ponad rok temu
wszystko prawda, ale i tak będę trzymał kciuki za Royca
też będę trzymał, ale to chyba nie pomoże - będzie krwawa pulpa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie przepadam za Roycem i bede szczesliwy jak Matt zrobi mu male ground and pound :twisted:
to tak jak ja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ze wiekszosc z was(w tym ja;)) nie przepada z UFC albo przynajmniej woli Pride
cos mi sie wydaje ze jesli sie Wanderlei Silva nie dogada z Pridem to zacznie wiecej osob lubic UFC bo chodza sluchy ze ponoc zbieraja na niego kase ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Matt wie co robic i wierze,ze sobie poradzi.Sakuraba obalil mit i wskazal droge. Royce jest/był bardzo dobry,ale czasy sie zmieniły i teraz wszyscy znaja bjj, wiec nie sadze zeby Matt mial problem. Chcialbym bardzo zeby zrobil Roycowi chopped and tossed z ryja. Royce jest pyszalkiem i nie szanuje przeciwnikow. Zawsze pomimo ze klepali meczyl i ich tak dlugo dopoki sedzia go z nich nie zdjal. Raz nawet przeszedl po odklepanym gosciu.
Moze ktos po Saku znowu utrze mu nosa.
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie wszyscy znaja bjj. Umiejetnosc obrony przed chwytami to nie to samo co ich znajomosc.Spoko :twisted:
Matt wie co robic i wierze,ze sobie poradzi.Sakuraba obalil mit i wskazal droge. Royce jest/był bardzo dobry,ale czasy sie zmieniły i teraz wszyscy znaja bjj, wiec nie sadze zeby Matt mial problem. Chcialbym bardzo zeby zrobil Roycowi chopped and tossed z ryja. Royce jest pyszalkiem i nie szanuje przeciwnikow. Zawsze pomimo ze klepali meczyl i ich tak dlugo dopoki sedzia go z nich nie zdjal. Raz nawet przeszedl po odklepanym gosciu.
Moze ktos po Saku znowu utrze mu nosa.
Po drugie . Matt jest bucem jakich malo. Stwierdzilem tak po obejzeniu sezonu 2 ultimate fightera. Cham i prostak.
Po trzecie wieksze becki dostal Takada od Ricksona niz Royce od Saku ( nie wspomne o tym ze saku klepal w tej walce :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Matt slabo sobie radzi z dobrymi/swietnymi chwytaczami . Chocby ostatnia przegrana z BJ Pennem. Dwie przegrane z Dennisem Hallmanem. Lub z Pele. Oczywiscie wygral z Renato Verissimo i z GSP.( sadze ze GSP by 9 na 10 walk wygral z Mattem) Renato nie jest tez jakims wybitnym zawodnikiem nie wspominajac Trigga.Matt wie co robic
Napisano Ponad rok temu
Matt slabo sobie radzi z dobrymi/swietnymi chwytaczami . Chocby ostatnia przegrana z BJ Pennem. Dwie przegrane z Dennisem Hallmanem. Lub z Pele. Oczywiscie wygral z Renato Verissimo i z GSP.( sadze ze GSP by 9 na 10 walk wygral z Mattem) Renato nie jest tez jakims wybitnym zawodnikiem nie wspominajac Trigga.Matt wie co robic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Matt wygral takze z Carlosem Newtonem czarnym pasem i mistrzem kanady bjj. Jest typowym redneckiem,ale wierze ze z Roycem sobie poradzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dla fanow Fedora Emelianenki.
- Ponad rok temu
-
How to watch mma fight - poradnik
- Ponad rok temu
-
Bokserski debiut Belforta-video
- Ponad rok temu
-
Gigant w MMA
- Ponad rok temu
-
Full Contact Początek 2 w Klubie Pulsar Poznań 28 maja!!!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
- Ponad rok temu
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki