Praca magisterska o Capoeira
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, w niektórych punktach przydała by się możliwość zaznaczenia kilku opcji. No i pola, w których można wpisać tekst, mogłyby być większe zdecydowanie
Anyway, powodzenia życzę.
Napisano Ponad rok temu
I poszłooo..... :wink:
Powodzonka na obronie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale klasyczny czy coś bardziej modern ???
Myślę, że walc czy polonez bardzo przydaja się koledze w rodzie. I na odwrót oczywiście.Nie ma to jak mei lua podczas mistrzostw w tańcu towarzyskim. Napewno robi wrażenie na jury
Napisano Ponad rok temu
"zastosowanie interface'u mierniczego na stacji PC do pomiaru siły i prędkości kopnięcia"
no no, a na jakiej magistrali?
tutaj cos od autora pracy mgr :
Witam wszystkich forumowiczów poniżej wklejam link do ankiety, która przyczyni się do powstania mojej pracy mgr odnośnie capoeira.Ankieta jest anonimowa więc niema sie czego obawiać Moja praca mgr jeszcze niema sprecyzowanego tematu ogólnie mowiąc chciałbym ją przedstawić jako coraz bardziej popularną i coraz częściej wybieraną formę aktywności ruchowej podejmowaną w czasie wolnym. Pozatym moim celem jest ukazanie że nie potrzeba wiele aby capoeira trenowac a przez jej wielorozwojowy charakter rozwijamy sie na wielu, nie tylko pod wzgledem fizycznym płaszczyznach.
Dlatego też zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety.
Z góry dziekuje za wszelką pomoc w pozyskaniu informacji
Szczególne podziekowania dla Uirapuru za pomoc w umieszczeniu jej na stronie www co w znacznym stopniu usprawni jej odbiór
Pozdrawiam
Muito AXE!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Początkujący ma pytanie:)...
- Ponad rok temu
-
Nadgarstek
- Ponad rok temu