Gigant w MMA
Napisano Ponad rok temu
dalej akebono, strasznie mi szkoda goscia bo w przeciwienstwie do pozostalych dwoch w sumo osiagnal bardzo wiele a to w japonii sie niezmiernie liczy i mysle ze japonczycy placa zeby jeszcze raz zobaczyc akebono na ringu. czasami widze go w japopnskiej tv jako pol-statyste w jakichs durnych programach gdzie stoi, usmiecha sie i czasami cos powie ale niewiele bo on po japonsku nie lapie w lot. ale coz robi to dla kasy jego wybor.
A silwa, nic na jego temat nie wiem. nieciekawe sa walki z nim i jest to najslabszy zawodnik z calej trojki. dla zawodnikow pride wylosowac walke z silwa to jak nabic sobie statystyki.
Napisano Ponad rok temu
Semmy "Hightower" Schilt. 211 cm i tylko 116 kg. Piszę tylko, ponieważ facet jest nieżle zbudowany i powinno być chyba co najmniej 20 kg więcej.
Record 23 - 14 - 1 . Teraz słabo mu się wiedzie. Wcześniej dużo wygrywał z przeciętnymi nazwiskami, ostatnio zaczął dostawać top fighterów: Fedor, Minotauro, Barnett, Kharitonov i przegrywał. Co ciekawsze wszyscy poza Fedorem kończyli go przed czasem.
Zawodnik jest interesujący jako wielkolud w MMA z tego względu, że ma pojęcie w stójce i parterze. Ale tym najlepszym nie potrafi nawet zagrozić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Giant Silva i Akebono, to wg mnie sa autentyczne kaleki, a conajmniej ludzie niepelnosprawni. powinni raczej sie leczyc, czy chodzic na jakas rehabilitacje, zamiast pajacowac w powaznych galach mma. "
Po prosu całe życie tronował pod sumo i jak na ten sport warunki miał świetne, co udowodnił wieloma zwycięstwami.
Silva-nie mam pojecia co robil przed pride`em ale to co teraz jest zalosne.
To jest tak, żę w różncyh czasach ludzie schodza na psy i robia z siebie malpy zeby wyrwac troche kasy - ptrzebrzmiale gwiazdy muzyczne za marna kase graja w kazdej wiosce ktora im zaplaci albo pod kotleta na firmowych bankietach. Aktorzy i sportowcy - chałturzą w reklamach, niektrórzy muzycy nawet w latach świetnośći dają się wykupywać na bankiety...wiadomo kasa nie śmierdzi, a taki akebono robi to za co mu placa - daje sie obijac.
Kwintesencją dna i poniżenia jest program na MTV, na którym ludzie za kase robią różne dziwne rzeczy - widziałem jpół odcinka i nie wiem jak się nazywa - jak ktos wie niech napisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko w Japoni moze dochodzic do takich paradoksalnych sytuacji, ze slaby zawodnik (jezeli chodzi o MMA) dostaje wiecej niz mistrz tej federacji :roll:Akebono dostaje najwieksza kase ze wszystkich, czyli wiecej nawet niz Fedor.
Napisano Ponad rok temu
Akebono dostaje najwieksza kase ze wszystkich, czyli wiecej nawet niz Fedor, wiec czemu ma nie zarobic troszke yenow... a pozatym to mowi po japonsku bez najmniejszych problemow.
dziwne widzialem go w programie noworocznym gdzie sie gluwnie usmiechal i sprawial wrazenie ze kuma co drugie slowo ale sie spieral nie bede.
swoja czemu oni mu placa tyle kasy? bo byl legenda w sumo?
Napisano Ponad rok temu
Nie tej samej federacji. Fedor – Pride, a Akebono – K1.Tylko w Japoni moze dochodzic do takich paradoksalnych sytuacji, ze slaby zawodnik (jezeli chodzi o MMA) dostaje wiecej niz mistrz tej federacji
Dokładnie. Był tzw. yokozumą.swoja czemu oni mu placa tyle kasy? bo byl legenda w sumo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak się waży 300 kg wszystkie drzwi stoją przed tobą otworem :twisted:A ja myślałem, że nie można japońskiego obywatelstwa dostać.
Napisano Ponad rok temu
A ja myślałem, że nie można japońskiego obywatelstwa dostać.
mozna tylko trzeba sie zdaje sie pozbyc wczesniejszego ale pewien nie jestem.
Napisano Ponad rok temu
Zuluzinho Zuluzinho
Waży 177 kg, wzrostu nie podano ale coś pomiędzy 200 a 210 cm.
Rekord 2 -1 -0
Pokonał dwóch anonimów (jeden z nich to niejaki Rafał Dąbrowski - Polak ) , przegrał z Fedorem. Fedor szybko załatwił go w stójce.
Zulu wyróżnia się pewną miną. Podobno jest jakimś wysokim stopniem w ju-jitsu.
Jest tłusty i powolny ale prawdziwej wartości tego hebanowego wojownika jeszcze nie znamy, bo mało walczył .
Napisano Ponad rok temu
Kwintesencją dna i poniżenia jest program na MTV, na którym ludzie za kase robią różne dziwne rzeczy - widziałem jpół odcinka i nie wiem jak się nazywa - jak ktos wie niech napisze.
Program nazywa się " I bet you will " albo jak kto woli "Zakład" i zgadzam się co do tego, że ten program jest kwintesencją dna i poniżenia, bo żeby za takie rzeczy takie pieniądze brać O_o american idiots. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Full Contact Początek 2 w Klubie Pulsar Poznań 28 maja!!!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
- Ponad rok temu
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki
- Ponad rok temu
-
pride w eurosporcie
- Ponad rok temu
-
UFC 59... waliki do zassania [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
UFC 59 spoiler
- Ponad rok temu
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu