Racja, od kilku stron syf...panie moderatorze, jesli istniejesz, zakoncz te zalosna dyskusje...
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze powiedziawszy szkoda, że Piotr Bagiński nie wygrał tego turnieju :?
był moim zdecydowanym faworytem.. ktoś wie jak się sprawa ma z jego głową..
mam nadzieję, że już lepiej z tym łukiem brwiowym..
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieję, że już lepiej z tym łukiem brwiowym..
Jak zobaczyłem to w TV to naprawdę wyglądało strasznie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szacunek za serce do walki
Napisano Ponad rok temu
moze stewen - ten od nunczaku... skoro jest wkrecony w gale niech cos wniesie na votal...
potrzebne mi sa walki zwlaszcza Jocza... no i Bagiego osobiscie chce zobaczyc...
Napisano Ponad rok temu
Mam nagrane walki, ale zajumuja cała płytę dvd i nie mam mozliwości wrzucenia tego w net. Jak masz ochote to 9.06 o 19 na Polsacie Sport jest powtórka.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
moze stewen - ten od nunczaku... skoro jest wkrecony w gale niech cos wniesie na votal...
Mam nagrane walki, ale zajumuja cała płytę dvd i nie mam mozliwości wrzucenia tego w net. Jak masz ochote to 9.06 o 19 na Polsacie Sport jest powtórka.
Pozdro
Stevenie, aby zacytować poprzednika wciskamy przycisk cytuj w prawym górnym rogu jego wypowiedzi
pzdr
thx za info o powtórce
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Nie kazdy mieszka w PL i ma Polsat (nie mowiac juz o Polsacie sport) :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Nie kazdy mieszka w PL i ma Polsat (nie mowiac juz o Polsacie sport) :twisted: :twisted: :twisted:
To juz nie odemnie zależy ,ze jest umowa z Polsatem. Ponoc na zwykłym Polscie tez są w nocy ale nie wiem ,kiedy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
apeluje o dobra wola...
Napisano Ponad rok temu
Ten zawodnik wywodzi się z karate shotokan
Specjalizował sie w Semi - kontakcie, ma wiele osiągnięc w tej formule
niecały rok temu zmierzył sie z naszym forumowym kolegą Perminatorem
Podziwiam ogrom pracy, jaki musiał włożyc w przygotowania do walki w MMA.
Napisano Ponad rok temu
wiec chyba faktycznie walka byla chujowaCiekaw jestem jak przebiegała walka Maćka Górskiego.
Napisano Ponad rok temu
jakby karateka przegrał, tak jak w I konfrontacji chyba, to by to nikogo nie zdziwiło, co?
W dniu 27.02.2004 w hotelu Marriott w Warszawie odbył się turniej MMA „ Konfrontacja Sztuk Walki". W turnieju tym wystartowało przedstawicieli 8 sztuk walki, między innymi: karate, judo, shootfighting, sambo, taekwondo, zapasy, kick boxing, kung fu.
Sambo System Polska reprezentował ważący 72 kg Roman „Szaman" Szaszkov.
W pierwszej walce z Norbertem Świerblewskim ważącym około 85 kg zawodnikiem zapasów, z którym wygrał poprzez dźwignię na nogę, tzw. „Achillesa".
Kolejnym przeciwnikiem był zawodnik karate Paweł Trześniewski, z którym wygrał poprzez szybkie obalenie i dźwignię na rękę, tzw. „armbar",
W trzeciej finałowej walce spotkał się z ważącym około 92 kg trenującym przekrojowo a reprezentującym taekwondo Łukaszem „Jurasem" Jurkowskim, z którym po dramatycznej walce przegrał przez poddanie.
Ostatecznie Roman zajął w ten sposób 2 miejsce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz ktos tu pisal ze wygral ten z karate.no to wypowie sie ktos kto widzial to walke, wogole kto wygral ten z jj czy karate??
Napisano Ponad rok temu
wiec chyba faktycznie walka byla chujowaCiekaw jestem jak przebiegała walka Maćka Górskiego.
wkleiam opis mojej siostry ktora widziala te walke na zywo:
"Szczegolnie dobrze tej walki nie pamietam bo myslalam ze za chwile zemdleje. Ale w kazdym razie chyba dwa razy byli w parterze i tak samo sie skonczylo, a potem zlapal macka za rekawy a Maciek go za glowe no i niestety, dostal pare kolan no glowe i na to nie moglam patrzec, a co najdziwniejsze nadal sie go trzymal i nie puszczal i sie prawie nie zaslanial. Potem ledwo sie trzymal na nogach i z tego co pamietam Maciek go przewrocil na ziemie i bil, i kopal a on tak lezal. i to wszystko co pamietam.
Ogolnie bylo fajnie, potem byla super impreza w domu. Maciek ma podbite oko, a ten chlopak nie mogl wyjsc z szatni podobno. Straszne sa te walki."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki
- Ponad rok temu
-
pride w eurosporcie
- Ponad rok temu
-
UFC 59... waliki do zassania [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
UFC 59 spoiler
- Ponad rok temu
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Sakuraba - filmik !!! :)
- Ponad rok temu
-
wyniki Showfight 4
- Ponad rok temu