Historyjka, żadna bajka!
Napisano Ponad rok temu
A więc tak:
Ojciec mojego kolegi był kiedys komandosem, trenowało czywiście duzo i się bił, widziałem go raz w akcji.
Była rozróba na osiedlu, kilku kolesi chciało nakopać naszej bandzie, w tym mi i kumplowi, ojciec kumpla (ok. 40 lat) gdy to zobaczył ruszył w kierunku zadymy, wbił w tłum przeciwników i widziałem tylko jak po kolei padali, a ojca kumpla nawet trafić nie mogli (unikaj ciosów, albo japał za "cudze" ręce, nogi (zdarzyła się głowa ) ). To co widziałem było dla mnie niewiarygodne, tym bardziej, że nie ma jakieś budowy Pudziana, ma ok. 40 Lat, ma bary jakbym ja sie położył, ale brzuch ma też, a jest okropnie silny i szybki, aż uwierzyć nie mogłem.
Kolega rozmawiał z ojcem na ten temat, to się dowiedział, że osób wyćwiczonych tak jak on jest w Polsce ok. 100, więc niewiele.
Może ktoś z was wie jaką sztukę walki uczyli komandosów, bo juz sam nie mam pojęcia co to było...
Wypowiedzcie się w tej kwestii.
Od razu mówie, że to żadna bajka! Wszystko widziałem na własne oczy!
PS. Żal mi ludzi którzy probowali by go obrobić... a nie jeden próbował...
Napisano Ponad rok temu
Masz cos do doroslych 16latkow??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naszej bandzie
a po otarciu łez - jak będziesz pod okiem niezłego instruktora ćwiczył cokolwiek 7 dni w tygodniu, 4x2 godziny dziennie, przez 4 lata, myślę że też będziesz "niezły"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ile mieli ci co chcieli złoić Twoją bande? tez po 16scie? To moze wiele tłumaczyć :wink:
nawet grupa 16 latkow jak widzi ze ktos starszy biegnie to sie boja bo takie cwaniaki jak widza kogos okolo 40tki to przestaja sie lac a tamten zaczal ich lac jak sie speniali
pssssssss ja tam 347583026 osob naraz zlalem i sie nie chwale i nie zakladam nowych tematow z tego powodu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz dar. Zastanawiales sie moze nad kariera jasnowidza? :wink:heh, dobre to jest. po przeczytaniu posta Morphy'ego od razu wiedzialem, ze bedzie z tego rama.. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem jak mój kumpel z bramki dowalił 6 kolesiom- po liściu i 4 padło a 2 dwóch zatoczyło się i uciekło. zaskoczenie to wielka przewaga.
ale te uniki i że dostawał i dalej walczył jak lew to przesada.
pewnie lały się małolaty zobaczyli dorosłego- staneli jak zamurowani i dostali po strzale.
nie wierzę że 6 czy wiecej charakterniaków osiedlowych pokona jeden nawet zajebisty wojownik (poza Norrisem oczywiście :wink: )
Napisano Ponad rok temu
moze kolega dokładniej zdefiniuje "naszą..." oraz przeciwną bande to bedzie nam łatwiej zdiagnozować jakich to kosmicznych sztuk walki uzywał kolega taty komandos
a tak na marginesie to czasem mam wrażenie, że ludzie specjalnie zakładają takie tematy, a potem mają z nas polewkę jak sie tutaj uzewnętrzniamy...
Napisano Ponad rok temu
(...)kilku kolesi chciało nakopać naszej bandzie, (...)wbił w tłum przeciwników i widziałem tylko jak po kolei padali, a ojca kumpla nawet trafić nie mogli (unikaj ciosów, albo japał za "cudze" ręce, nogi (zdarzyła się głowa ) ).(...)
(...)osób wyćwiczonych tak jak on jest w Polsce ok. 100, więc niewiele.(...)
Od razu mówie, że to żadna bajka!
Kontur, teraz przeczytaj to co powycinałem. Rozumiem bramkarz, nastukal 6 bałwanom z zaskoczenia. To jeszcze jest do zrozumienia. Ale ten gosc wbil w tlum(!) przeciwnikow. Dla mnie jest to albo bajka napisana przez Morphego(za co gratuluje wyobrazni poklon ) albo mocno podkolorowana historia. BTW. kto uwierzy ze gość bijący sie z "tłumem" nie dostał ani razu? Dobra, z kilkoma przciwnikami szybki zawodnik moze nie da sie trafic, ale z tłumem? Ten ojciec to na bank Chuck
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy mozna hartowac batona samemu??
- Ponad rok temu
-
teraz! "obrona konieczna" w 3PR
- Ponad rok temu
-