UFC 59 spoiler
Napisano Ponad rok temu
wyniki:
Andrei Arlovski vs. Tim Sylvia, Sylvia prze KO w pierwszej rudznie 2:43
Tito Ortiz vs. Forrest Griffin, Ortiz przez niejednoglosna decyzje
David Terrell vs. Scott Smith, Terrel przed poddanie w 1 RD
Derrick Noble vs. Thiago Alves, Alves przez TKO w 1 RD 2:54
Nick Diaz vs. Sean Sherk, Sherk przez decyzje
Jeff Monson vs. Marcio Cruz, Monson przez decyzje
Jason Lambert vs. Terry Martin, Lambert przez TKO 2 RD 2:37
Evan Tanner vs. Justin Levens , Tanner przed poddanie 1 RD 3:14
Karo Parisyan vs. Nick Thompson, Parisyan poddanie 1 RD 4:44
najbardziej zal mi arlovskiego..ale jest 1:1 w ich rywalizacji, wiec mozna sie spodziewac kolejnej walki i wtedy mam nadzieje, ze sylvia padnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lidell v Babalu- to jedyna opcja o pas w tej wadze.
Napisano Ponad rok temu
Raczej tak będzie, bo Ortiz z powodu kontuzji ma być wyłączony na 3 miesiące a poza tym ma walczyć z Ken'em Shamrockiem w lipcu, jak dojdzie do siebie.Lidell vs Babalu- to jedyna opcja o pas w tej wadze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do innych walk to Arlovski mial strasznego pecha, a moze za szybko poczul ze wygral i sie nadzial, szkoda.
Tito wedlug mnie zasluzona wygrana, mial caly czas inicjatywe, Forrest nic nie robil tylko unikal sprowadzenia, byl pasywny, w sumie nie dziwie sie po tym co Tito mu zrobil w pierwszej rundzie na ziemi
Parisyan dominowal cala walke nad Thompsonem i zasluzona wygrana.
Podobnie Tanner bardzo ladnie walczyl i swietny trojkacik :twisted:
Podobala mi sie walka Nick Diaz vs. Sean Sherk, walka byla rowna, fajny parter, taki dosc na luzie, bylo kilka fajnych przetoczen szkoda tylko ze tak malo, wygralo doswiadczenie Sherka, zasluzenie.
Napisano Ponad rok temu
To sie nazywa pech, dostac od goscia na gumowych nogach.
Napisano Ponad rok temu
Raczej tak będzie, bo Ortiz z powodu kontuzji ma być wyłączony na 3 miesiące a poza tym ma walczyć z Ken'em Shamrockiem w lipcu, jak dojdzie do siebie.Lidell vs Babalu- to jedyna opcja o pas w tej wadze.
jaka kontuzje ma ortiz? co do walki, nie lubie tito ale wygral trzecia runde, wiecej i czysiej trafial w stojce.
griffin walczyl z tito jak rowny z rownym, chociaz "nie jest z gornej polki". szacunek mu sie nalezy.
orlowski za dziko po trafieniu, tak jak w pierwszej walce. tym razem nie trafil tak mocno, otworzyl sie i dostal. po za tym sylvia walczyl dobrze, nie dal sie zepchnac w stojce tak jak w pierwszej walce. tak jak rogan powiedzial, ma szybsze rece. na dodatek orlovski zapommial o low kickach ktore mu pomogly w pierwszej.
Napisano Ponad rok temu
Głosowe to chyba są struny, hehe. Kurcze, nie lubię skubańca, czekam aż ktoś porządnie naderwie mu łeb. :twisted:głosowe? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To masz tak jak ja!!!Kurcze, nie lubię skubańca, czekam aż ktoś porządnie naderwie mu łeb. :twisted:głosowe? :wink:
Ortiz jak bym chciał żebyś z Fedorem "zawalczył" :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kimur - wiazadła i struny głosowe to tak jak balacha i armbar :wink: to samo znaczy się
Napisano Ponad rok temu
Wiem wiem :wink:zejdź na ziemię yoshihiro! ta walka nie miała by żadnego sensu
Ale chciał bym zobaczyć jak ten buc dostaje tęgie baty...
...jak juz zarobie swój pierwszy milion, to przeznacze go na zorganizowanie tej walki
Napisano Ponad rok temu
Hehe, możliwe... Fedor i Ortiz to inne kategorie wagowe, raczej nigdy takiej walki nie będzie.zejdź na ziemię yoshihiro! ta walka nie miała by żadnego sensu.
kimur - wiazadła i struny głosowe to tak jak balacha i armbar :wink: to samo znaczy się
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Sakuraba - filmik !!! :)
- Ponad rok temu
-
wyniki Showfight 4
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Macaco na tatame.com
- Ponad rok temu
-
Mamed. Who is next!!