Rash guard
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez nigdzie nie widzialem Manto z krotkim rekawem, ale szczerze to za bardzo nie szukalem, bo chcialem dlugi rekaw
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem to nie ale jak dasz krawcowej to ci je skroci za ok 20 zł Ponnawiam pytanie o rashe Vitamins & Mineralsa mozna dostac rasha manto z krotkim rekawem? na stronie sklepu internetowego amno widze tylko z dlugim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sciagacze w Manto sa ok, rekawy nawet nie drgna, ale na dole faktycznie troche sie przesuwa, ale minimalnie i zawsze mozna wlozyc rasha w spodenki jak komus to przeszkadza :wink:
Tez nigdzie nie widzialem Manto z krotkim rekawem, ale szczerze to za bardzo nie szukalem, bo chcialem dlugi rekaw
Ja znalazłem manto z krótkim rękawem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wygląda ładnie za to te z długim rękawem mnie osobiście nie przekonały. Długo oglądałem zdjęcia zanim podjąłem decyzję. Jest ich tam dużo co pozwoliło mi zobaczyć jak wyglądają na ciele ćwiczacych. Moim zdaniem zbyt krótkie i ta gumka dziwna. Jak opinają ramiona to brzuch odsłonięty ale może tak trzeba ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: Sorki za dubla ale cos mi nawalil sprzet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to prać żeby sie nie zniszczyło?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Posiadam rasha od dwóch tygodni i jestem zadowolony. Mój rozmiar to S (181 cm i 76kg). Jest w sam raz jeśli chodzi o rękaw, mógłby trochę bardziej opinać brzuch (a mnie się wydaje że mi bamber sterczy ). Faktycznie pomoaga się wyślizgnąć z niektórych sytuacji. Polecam.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 183cm i waze 75kg. Nie wygladam jak wieszak na ubrania te 75kg zasluzone ze tak powiem. Jaki rozmiar rasha polecacie. Dokad mniej wiecej ma siegac dol rasha(za dupe czy gdzie tam)?? Jakie wy macie wymiary i jakie rozmiary wybraliscie?
Kupiłem rasha o rozmiarze L.. wcześniej sporo sie zastanawiałem jaki wybrać, jako że ważę tyle samo co Ty i jestem podobnego wzrostu ( 6cm wyższy tak dla formalności - i piszę tu wyższy tak żeby nie było skojarzeń, to się tyczy dowcipnisiów ) :-) zdecydowałem się w końcu na powyższy rozmiar. Rękawy pasują .. klatka jest też dobrze opięta jedyne co mnie trochę wkurza to to, że brzuch nie jest opięty, a to za sprawą tego że szer. w klatce i brzuchu jest prawie identyczna... ściagacz na dole tego nie załatwił .. ale to za srawą tego że jestem szczupły :? . Więc wybór należy do ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Letni obóz BJJ/Muay Thai
- Ponad rok temu
-
przeciagnieta kimura
- Ponad rok temu
-
Szport ist mord
- Ponad rok temu