coby ludzie mogli podpiąć (...) wyrzutnie rakiet
poklon
Napisano Ponad rok temu
coby ludzie mogli podpiąć (...) wyrzutnie rakiet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zabolalo ?Dzięki za krytykę, szkoda tylko że jest w tej formie, no ale cóż.
Jezeli moge cos proponowac to moim zdaniem idealem co do rozmiarow,ksztaltu czy ficzerow jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Szkoda tylko ze tak swietny pomysl nie zrealizowano w formie plecaka.Proponuje Wam przyjrzec sie temu produktowi.
I nie przesadzajcie z iloscia tasm. Na takie malenstwo nikt nie bedzie przypinal calego obozu, po prostu wezmie wiekszy plecak.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
No to jeszcze klejone szwy by musiały być. Chyba lepiej zarzucic poncho na plecak bo jak jest w pokrowcu przeciw deszczowym to po plecach czasem cieknie - choc nie wiem jak w plecaku tej wielkości.- jak najbardziej klapki zasłaniające zamki, przynajmniej woda się nie wlewa (a nie zawsze chce się wyciągać pokrowiec podczas deszczu).
Dokładnie tak. Lepiej chyba zrobić kieszeń w środku, jak np. Karrimor i Janysport. Taka oddzielna kieszeń może miec negatywny wpływ na wygodę przenoszenia cieższego pakunku gdy kieszeń albo zbiornik z woda są puste (nie wiem, nie miałem z takim czyś do czynienia, choc z drugiej strony po to są chyba tasmy kompresyjne).Bez sensu jest dodatkowa kieszeń na cambebak. Jezeli nie będę go przenosił (a nie zawsze musze go nosić) to ciężko cos tam wcisnąć. Lepszym rozwiązanie była by chyba wewnętrzna kieszeń w komorze głównej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na spodzie były takie szluwki do troków, np. molle czy czegoś innego, coby ludzie mogli podpiąć karimate, śpiwór, karabin, wyrzutnie rakiet.
Bez sensu jest dodatkowa kieszeń na cambebak. Jezeli nie będę go przenosił (a nie zawsze musze go nosić) to ciężko cos tam wcisnąć. Lepszym rozwiązanie była by chyba wewnętrzna kieszeń w komorze głównej.
No to jeszcze klejone szwy by musiały być. Chyba lepiej zarzucic poncho na plecak bo jak jest w pokrowcu przeciw deszczowym to po plecach czasem cieknie - choc nie wiem jak w plecaku tej wielkości
Pytanie do projektanta: czy to będzie bliżej 28 czy 32 litrów
na szelkach nosnych mogly by sie znalezc jakies oczka,coby mozna bylo zapiac np karabinek
fajnym rozwiazaniem jezeli chodzi o konstrukcje to :komora glowna ,mniejsz komora (milo by bylo jak by sie zmiescil w niej laptop),i na koncu dodatkowe zamykane kieszonki (na okulary ,notes )
Byłbym za tym, zeby pas nośńy zrobić integralny, podobnie jak w WolfGangu expert. Wogóle expert, gdyby nie źle zaprojektowane pasy nośny i brak camelbak'a byłby zajebisty
Napisano Ponad rok temu
na spodzie były takie szluwki do troków, np. molle czy czegoś innego, coby ludzie mogli podpiąć karimate, śpiwór, karabin, wyrzutnie rakiet.
Wyrzutnia rakiet to ciekawy pomysł - trzeba się nad tym zastanowić 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
arizzon.com: To jakie ty masz bary??!!
Mój kumpel ma ze 120 w klacie i z niego też zjeżdżają te szele...
chcecie zrobić plecak miejski, czy szturmowy? Bo jeśli ten drugi, to nie musi być obły jakoś bardzo. Wtedy byłbym za opcją a'la Kifaru Pointman, tylko mniejszą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. i podajcie termin wyprodukowania bo nie wiem ile czasu stary adidac wytrzyma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyznam szczerze , że tak naprawdę to mam jeden dylemat - jaka forme wybrać ?
Czy "tornister" jak obecna propozycja , czy "worek jak np. Sabre , Kifaru, czy nawet nasz Wolverine tylko mniejszy ( 30L).
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu