Jaki styl najlepszy?
Napisano Ponad rok temu
różnie w zyciu bywa raz jest jeden przeciwnik a raz kilku .. :?
jaki styl lepszy "uderzany"czy "chwytany"?? wiem ze kazdy zapisuje sie na to co lubi no ale chciałbym zobaczyc wasze zdanie na ten temat :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będziesz wszechstronny...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam się, ale baton też jest bardzo ważnyMMA+Baton+Myslenie(to ostatnie najwazniejsze)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pochodz po sekcjach, jak masz opcje pierwszy trening za darmo to skorzystaj, wybierz ta, w ktorej ci sie podoba przebieg treningu, zwroc uwage na sposob prowadzenia zajec przez trenera-jesli trener nie trenuje dobrze to jakikolwiek styl by to nie byl nie bedzie uzyteczny jak w przypadku dobrego trenera
ja bym Ci radzil bjj, mt ewentualnie przekrojowke jakas lub zapasy (fajna sprawa, tylko musialbys poszukac sekcji rekreacyjnej bo na zawodnicza 15 to troche pozno chyba ale nie jestem pewien) ale i tak wybierz to co Ci sie najbardziej spodoba
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ale to jest Twoja decyzja więc wybierz to co Ci odpowiada
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje myslenia...a raczej braku...Wg mnie najlepszy styl to MUAY THAI. <= bezpośredni, kontaktowy, najleszy
Napisano Ponad rok temu
chyba tylko w marzeniach wilka... przykre
:wink:
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
wilku_88 napisał:
Wg mnie najlepszy styl to MUAY THAI. <= bezpośredni, kontaktowy, najleszy
Gratuluje myslenia...a raczej braku...
Ale Ty też Yoshihiro jak coś walniesz to nie wiadomo się czy śmiać czy płakać. Napisał że "według jego" opinii MT to najlepszy styl.
A tu od razu trzeba odwołania do poziomu inteligencji i stanu procesów myślowych. W każdym razie nic merytorycznego tylko coś ot tak, dla powiedzenia czegoś. Dla mnie takie posty to sobie można.... wsadzić, nic nie wnoszą do tematu...
Napisano Ponad rok temu
Yagyu zgadzam sie z toba kazdy ma swoje upodobania inni lubia to a inni tamto i jesli ktos nie zgadza sie z twoia opinia to nie mozna z niego odrazu robic tzw "Debila"wilku_88 napisał:
Wg mnie najlepszy styl to MUAY THAI. <= bezpośredni, kontaktowy, najleszy
Gratuluje myslenia...a raczej braku...
Ale Ty też Yoshihiro jak coś walniesz to nie wiadomo się czy śmiać czy płakać. Napisał że "według jego" opinii MT to najlepszy styl.
A tu od razu trzeba odwołania do poziomu inteligencji i stanu procesów myślowych. W każdym razie nic merytorycznego tylko coś ot tak, dla powiedzenia czegoś. Dla mnie takie posty to sobie można.... wsadzić, nic nie wnoszą do tematu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łokieć i kolana na ulicy
- Ponad rok temu
-
Napad stulecia (gif)
- Ponad rok temu
-
Aż strach powoli na ulice wychodzic
- Ponad rok temu
-
Awantura o browar!!!
- Ponad rok temu
-
Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp
- Ponad rok temu
-
Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta
- Ponad rok temu
-
Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
- Ponad rok temu
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu