Jaki styl najlepszy?
Napisano Ponad rok temu
Jet to postaw tego dobre kickboxera z przeciętnym przekrojowcem.
Napisano Ponad rok temu
No tylko gdyby CroCop nie potrafił tej stójki utrzymac i nie bronił by sie zaejbiscie przed sprowadzeniami to by tak fajnie nie było, tak wiec przekrój sie kłania chyba :wink:he_granade: Ja myślę, że jak ktos jest dobry w jednej, konkretnej sztuce to daje to porównywalnie dobry rezultat, niż jakby "dziubał" tu i tam. Spójrz np. na CroCopa, facet jest dobry w stójce i tam wykańcza większość swoich przeciwników :roll: .
A że stójka to jego styl bazowy w którym czuje sie najlepiej i jest w nim bardzo skuteczny to juz nie podlega dyskusji oczywiscie jakby co :-)
Napisano Ponad rok temu
Zawsze możesz wyciagnać z zanadrza strzykawkę z keczupem. Myślę, że wiekszość agresorów w tym momencie wymięknie. A jak dostaniesz bęcki a kogoś dziabniesz to bedziesz miał satysfakcje, że strach go zeżre do kości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej na Taekwondo lub Karate Kyokushin (bardziej przydatna w walce 4 lub więcej na jednego).
A gdzie badali ta skutecznosc ? 4 na jednego to Sprint-do wedlug mnie. No i nie prowokowanie zaczepek najlepiej.
Napisano Ponad rok temu
Hehehe. Mam nadzieje, ze to byl zart.Najlepiej na Taekwondo lub Karate Kyokushin (bardziej przydatna w walce 4 lub więcej na jednego).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łokieć i kolana na ulicy
- Ponad rok temu
-
Napad stulecia (gif)
- Ponad rok temu
-
Aż strach powoli na ulice wychodzic
- Ponad rok temu
-
Awantura o browar!!!
- Ponad rok temu
-
Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp
- Ponad rok temu
-
Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta
- Ponad rok temu
-
Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
- Ponad rok temu
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu