BJJ Myślenice!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Treningi prowadzi trener Andrzej Kachczak
Zajęcia odbywaja sie w Myślenicach, ul. Rzemieślnicza 1(100m za sklepem chemicznym w kierunku dworca PKS) w piątki od godz 18:00 do 19:00, oraz w soboty od 9:00 do 10:00 - na razie tylko 2 treningi w tyg po godzince, ale jak uzbiera sie wieksza ekipa ulegnie to zmianie(trening zostanie wydłużony)!
Od ilości ludzi zalezec bedzie, też cena która na razie wynosi 60zł - w przyszłym tygodniu pojawi się jeszcze troche kumpli więc najprawdopodobniej bedzie to 50zł - zobaczymy...
Dziś była tylko technika, ale już niedługo lecimy ze sparingami - na razie tylko parter, ale z czasem trener ma zamiar wprowadzić MMA...bedzie git jednym słowem!
Ze swojej strony dodam, że zaliczyłem już mały sparing z kumplem z sekcji Judo, zakonczony trójkatem rękami - wygrana oczywiście dla mnie
Zapraszam na treningi!!!
PS: Jest tu w ogóle ktos z Myslenic, lub okolic???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yyyyyyyyyyyyy blondyn???Ja jestem z Myślenic i tez dzis bylem na treningu, bardzo fajna atmosfera Polecam
Karate trenowałeś troche???
Bo nie kojaze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przy okazji, wrzucam mapke dla tych, ktorzy nie wiedza gdzie dokladnie jest Centrum Rozwoju Osobistego (miejsce treningow ): [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Yoshihiro bedzie wiedzial lepiej
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PS: Ac19 jesteś z okolic???
Napisano Ponad rok temu
>Jutro mała zmiana!!!
Jakby ktos chciał sie wybrać na jutrzejszy trening, to nie na godz 9:00 a na 7:00(wiem hardcore ), ale jutro o tej porze...zmiana jest tylko jednodniowa, następne treningi W czwartek i piątek o godz. 9:00(brak soboty) Zmiany spowodowane przerwa świąteczną - później treningi wracają do normy(czytaj pierwszy post)...
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
No true...chyba 16 to najmniej 8)
PS: Ac19 jesteś z okolic???
z Rzeszotar, 10 min. do myslenic ale teraz głownie chodze na siłke ale może wstąpie .
Napisano Ponad rok temu
W siłce Ci to nie przeszkodzi(bo na razie tylko 2 dni w tyg) a wyrobisz sobie sprawnośc i technike a nie tylko muły 8)
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Macaco w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Macaco w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Draculino w Gracie Barra Toruń