Łokieć i kolana na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie skuteczna jest każda technika, która pozwala osiągnąć cel.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli ci chodzi o moj post to nie napisalem tam ze podczas gdy ktos mnie atakuje zastanawiam sie czy moge tej osobie zrobic krzywde bo to chyba jest oczywiste :twisted: tylko o to ze trzeba wiedziec jak nimi uderzac kiedys mielismy awanture z ziomkiem zle uderzyl lokciem i spuchl mu jak balon hehe... Moim zdaniem łokcie i kolana sa podstawa walki wkoncu mialy do czegos sluzyc w Muay Thai a w sprawie rozciec to jest BARRRRDZO LATWO :twisted: PozdrOWłaśnie, w zwarciu to jest podstawa. Jeśli ktoś chce mnie pobic/okrasc, to chyba nie zastanawiam się ,czy mogę mu "zrobic krzywde" . Z łokciami chyba łatwo o rozcięcia :? , ale nigdy nie dostałem to nie wiem .
Napisano Ponad rok temu
wystarczył jeden strzał i walka była skończona..
zreszą każda akcja w zwarciu, zwłaszcza w pomieszczeniu o małej przestrzeni
nadaje się na akcje kolanowo-łokciowe..
Napisano Ponad rok temu
Waląc z pięści łatwo sobie rękę uszkodzić.
Jednak uderzenie łokciem na dobrego fajtera może być ryzykowne- zbyt mały dystans.
Natomiast łokcie w parterze to dobra sprawa, a kolana w trzymaniach w stujce.
Napisano Ponad rok temu
uderzenie łokciem w górę jest technika, któr raczej trudno skontrować w zwarciu...
aczkolwiek teraz teoretyzuje-nie miałem przyjemności przetestować...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze klincz i kolana ze sciagnieciem glowy bylo by b.dobrym rozwiazaniem bo koles ktory nic nie trenuje nie bedzie wiedzial o co chodzi i napewno nie domysli sie ze chce uzyc kolan.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie jesli nic nie trenuje....Mysle ze klincz i kolana ze sciagnieciem glowy bylo by b.dobrym rozwiazaniem bo koles ktory nic nie trenuje nie bedzie wiedzial o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
Hehe... ja znam takich kolesi ktorzy trenuja a podczas klinczu zachowuja sie bardzo chaotycznieNo wlasnie jesli nic nie trenuje....Mysle ze klincz i kolana ze sciagnieciem glowy bylo by b.dobrym rozwiazaniem bo koles ktory nic nie trenuje nie bedzie wiedzial o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
Hehe... ja znam takich kolesi ktorzy trenuja a podczas klinczu zachowuja sie bardzo chaotycznieNo wlasnie jesli nic nie trenuje....Mysle ze klincz i kolana ze sciagnieciem glowy bylo by b.dobrym rozwiazaniem bo koles ktory nic nie trenuje nie bedzie wiedzial o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
ps. kiedyś trener mi pokazywał jak przyjąć łokieć na ruski blok i złamać ręke - ciekawe to było
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Napad stulecia (gif)
- Ponad rok temu
-
Aż strach powoli na ulice wychodzic
- Ponad rok temu
-
Awantura o browar!!!
- Ponad rok temu
-
Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp
- Ponad rok temu
-
Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta
- Ponad rok temu
-
Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
- Ponad rok temu
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/