Best of the Best II-w Polsce!!!!!!-super gala z USA w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Ale występ Maćka stoi ciągle pod znakiem zapytania... więc musimy jeszcze poczekać.
Napisano Ponad rok temu
Jakie są pozostałe pary?muaythai może ty coś wiesz więcej?
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jestem ... kto tak naprawdę zawalczy... bo widziałem już wiele zapowiedzi WIELKICH gali, z wielkimi "nazwiskami", a rzeczywistość była całkiem inna.
Jak ktoś (najlepiej z organizatorów) wie kto tak naprawdę będzie startował to PROSIMY O INFORMACJE ))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gale o których tutaj mowa dotyczą zapewne (to moje spekulacje) boksu - czasem się zdarza że nagle dzień przed występem sławnego człeka okazuje się że doznał on kontuzji na... ostatnim treningu. Stąd pewnie ta uwaga.
A swoją drogą ciekawi mnie kto dobiera walczących ? Tak po prostu... robak ciekawości
Napisano Ponad rok temu
A moje rozzalenie jest kierowane również tym ze ich chciałbym zobaczc. Podobają sie mi pomimo iż są w waszej organizacji, a narazie tylko Rządek walczył z rasowym zawodniikiem jednak wiesz jak to sie skonczylo. Chociaz juz to wczesniej pisalem uwazam ze nie dokonca jego wina, gdyz był po walce rzucony na swiezego Gorbaczewa.
A i te szukanie podejrzenie o szukanie celu Troche to smieszne. Ja spekuluje, ale wy bądzcie szczerzy. Uważacie że każdy chce Was atakować. To się nazywa kompleks twierdzy.
Wielokrotnie wyrażałem sie pozytywnie o nich obu więc trochę przesadzasz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym sporty walki różnią się tym od boksu,że zawodnicy tu walczący walcza za małe pieniądze i są fajterami w większosci z powołania.nawet jakieś drobne kontuzje nie są w stanie ich zniechęcić do walk.przykładem jest dla mnie M.Różalski,który we Wrocławiu przed kilkoma tygodniami walczył z kontuzją bodajże stopy.
Z drugiej strony bądżmy obiektywnymi realistami.Jeśli M.Skupiński i F.Rządek nie beda walczyć w takich galach jak ta:u siebie na podwórku i z xtra obsadą to kiedy i gdzie?Żaden poważny promotor w przyszłosci nie będzie chciał podpisać kontraktu z zawodnikiem,którego powaga i wiarygodność oraz profesjonalizm maleja wraz ze zbliżajacym sie terminem walki.ja wierzę,ze będąc 13 na Torwarze zobaczę tych chłopaków i innych zapowiedzianych w akcji.
Uważam też,że nasi zawodnicy są na razie na dorobku a tytuł amatorski na poziomie polskiego muaythai jest ok ,ale tak naprawdę to liczą się w świecie tylko walki stoczone na ringach zawodowych-te mają największą wartość i tylko z klasowymi przeciwnikami a nie słowacko-czeską miernotą choć na pewnym etapie zawodniczym mozna sobie nabijać rekord w stylu polskich bokserów zawodowych.
Napisano Ponad rok temu
poza tym sporty walki różnią się tym od boksu,że zawodnicy tu walczący walcza za małe pieniądze i są fajterami w większosci z powołania.nawet jakieś drobne kontuzje nie są w stanie ich zniechęcić do walk.przykładem jest dla mnie M.Różalski,który we Wrocławiu przed kilkoma tygodniami walczył z kontuzją bodajże stopy.
Z drugiej strony bądżmy obiektywnymi realistami.Jeśli M.Skupiński i F.Rządek nie beda walczyć w takich galach jak ta:u siebie na podwórku i z xtra obsadą to kiedy i gdzie?Żaden poważny promotor w przyszłosci nie będzie chciał podpisać kontraktu z zawodnikiem,którego powaga i wiarygodność oraz profesjonalizm maleja wraz ze zbliżajacym sie terminem walki.ja wierzę,ze będąc 13 na Torwarze zobaczę tych chłopaków i innych zapowiedzianych w akcji.
Uważam też,że nasi zawodnicy są na razie na dorobku a tytuł amatorski na poziomie polskiego muaythai jest ok ,ale tak naprawdę to liczą się w świecie tylko walki stoczone na ringach zawodowych-te mają największą wartość i tylko z klasowymi przeciwnikami a nie słowacko-czeską miernotą choć na pewnym etapie zawodniczym mozna sobie nabijać rekord w stylu polskich bokserów zawodowych.
Napisano Ponad rok temu
A co do kontuzji Marcina, z którą walczył we Wrocławiu ( a nabawił jej się w K-1 hungary ), to nie była taka drobna. Można n awet powiedzieć, że to dość poważna kontuzja była, co widać na filmach z walk
Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę 13-go
Napisano Ponad rok temu
Ja mam wrażenie że tę klase to on prezentował może z 10 lat temu.ROUFOUS to klasa sama w sobie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
retransmisja 28 maja.
tak przynajmniej było w zapowiedzi tej gali na antenie tejże tv.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wierze, ze badania rynkowe pokazuja znikome zainteresowanie widzów tego typu sportami. Przecież dużo wiecej się płaci za prawa do transmisji gali boksu ! A wydaje mi się, że ci co oglądają boks obejrzą i tę galę + cała rzesza innych ludków. Tylko trzeba by to odpowiednio nagłośnić.
No dobrze pozostaje chociarz to tele5, na szczęście mam :-) . Szkoda tylko, że to będzie retransmisja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi MT w Olsztynie
- Ponad rok temu
-
Ronin Sosnowiec
- Ponad rok temu
-
17.03-Polacy lecą na Mistrzostwa Świata w Muaythai-Tajlandia
- Ponad rok temu
-
Trenując SW czy warto zaprzątać sobie głowę pakowaniem?
- Ponad rok temu
-
ŁUKASZ JAROSZ ZAWODOWYM MŚ FEDERACJI ISKA W KICKBOXINGU
- Ponad rok temu
-
Mariusz Wach znow zwycieski
- Ponad rok temu
-
robert nowak mistrzem swiata
- Ponad rok temu
-
MT i KB w Lubinie