Pytanie o jedną z walk Colemana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dostał od kolesia leszcza pod względem budowy ciała do niego.
8O
Przegrał z Maurice Smith.
A w Pride 5 z Takadą...
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem niedawno urywek jednej z walk z UFC gdzie Mark Coleman dostał od kolesia leszcza pod względem budowy ciała do niego. I teraz pytanie czemu Coleman tak się słaniał jakby z karczmy do tej walki wyszedł a ten drugi nie widać żeby był zmęczony. Coleman to zawdonik o sporych umiejętnościach i widać że siłą znacznie też go przewyższał. Więc pytanie czemu przegrał i czemu podczas walki wyglądał jakby pił pare godzin a ten drugi jak wypoczęty. Jak mówie oglądałem tylko końcówke tej walki więc bardzo mnie ciekawi ta przegrana.
Jak nie trudno sie domyśleć, trafił na zawodnika o lepszych umiejętnościach (napewno nie zapaśniczych), który potrafił tego wieczoru narzucić mu swój styl i skutecznie z nim zawalczyć. Co w tym niezwykłego ??
Napisano Ponad rok temu
dostał od kolesia leszcza pod względem budowy ciała do niego.
8O
Przegrał z Maurice Smith.
A w Pride 5 z Takadą...
W UFC z Williamsem i Rizzo też mu sie zdażyło. Więc tak wogole to niewiadomo o kogo Ci Mobo chodzi Smith jest czarny, Williams aż nadto wyrośnięty jak na swój wiek a Pedra to chyba każdy zna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak nazywa sie ten koles , tez taki jakby chudszy , co Coleman dostal od niego najpierw kolanko na twarz (po tym tak fajnie potrzasnal glowa ) , a pozniej nokautujacego kopa w glowe ?
Chyba to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na UFC 17.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najlepsze walki
- Ponad rok temu
-
EXTREME CAGE w Toruniu!
- Ponad rok temu
-
Randy Couture duszacy laske - clip (to nie zart)
- Ponad rok temu
-
UFC 58 video
- Ponad rok temu
-
ufc 58 (spoiler!!!)
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Gracie Fighting Championships