walka dwoch gangsterow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a skąd wiesz, że żyje ?przeciez to jest nie normalne koles mogl zginac
Chłopie ty masz 21 lat, a pisać nie umiesz? Co do filmiku to myślę, że to dobra przestroga dla chojraków, którzy nie zdaja sobie sprawy z tego do czego prowadzą takie walki.ten film pokazuje dlaczego nie jest mondrze walczyc na ulicy. niewiadomo jak daleko ktos moze isc (nie zastopowac) i nie widzacy szczal albo z pecha moze cie polozyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koleś wykręcił iście komiczny piruet , zaliczył glebe ... i wogóle nie wstał .
Zmęczony był czy co ?
Nakrecili se jakieś widełło i wysłali na ogrish .
Tak ja to widze .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
On pochodzi ze Stanów,i z pisownia u niego nie najlepiej,ale wszytko da sie zrozumiec co napisal :-)Chłopie ty masz 21 lat, a pisać nie umiesz?
I takie walki to wedlug mnie czysta glupota,dla mnie takie bezmozgie malpy moga sie powiesic albo strzelic w leb Mi to wisi i powiewa ze k**** czlowiek ktory idzie sie bic z innym czlowiekiem jest nararzony na niebezpieczenstwo i nie traktuje to serio.
Na takich balwanow sa dwie rzeczy :
Łopata-najlepsze narzedzie do rozmyslan przy kopaniu rowów .
Wojsko-tam najlepiej by im pokazali walke, a takrze sposob na zabicie czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tez prawdaaptekarz, to go nie usprawiedliwia, że jest ze Stanów. Forum jest na odpowiednim poziomie i od użytkowników też się pewnego poziomu wymaga, jeśli zdecydował się na uczestniczenie w dyskusji i chce aby brano go na poważnie to powinien dbać o język, w którym pisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aptekarz, to go nie usprawiedliwia, że jest ze Stanów. Forum jest na odpowiednim poziomie i od użytkowników też się pewnego poziomu wymaga, jeśli zdecydował się na uczestniczenie w dyskusji i chce aby brano go na poważnie to powinien dbać o język, w którym pisze.
poprostu wyobraz sobie ze jestem jeden z tych chlopcow w polsce z ukrainy, albo cyganow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mam pojęcia co masz na myśli.poprostu wyobraz sobie ze jestem jeden z tych chlopcow w polsce z ukrainy, albo cyganow.
Jak jesteś tak obeznany w "tych walkach" wiesz może co stało się z tym poturbowanym gościem ?te dwa gosce byli w wienzieniu i te walki z tej strony co filmik byl scagnienty sie nazywaja felon fights.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
filmy z km
- Ponad rok temu
-
Zawodowiec
- Ponad rok temu
-
Szukam Sun Tzu "The Art of War - Sztuka Wojny".
- Ponad rok temu
-
Będę gryzł i kąsał :) fajna gierka
- Ponad rok temu
-
David Douillet Judo
- Ponad rok temu
-
Seminarium Extreme Martial Arts z Michą Hurni w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Szukam ciekawych zdjęć sztuk walki format min. A4
- Ponad rok temu
-
Daisukey wszystkie dzieła
- Ponad rok temu
-
Video Shoto, Goju kata, WKF camps video and other.
- Ponad rok temu
-
The Shutter - Widmo
- Ponad rok temu