nogi :/
Napisano Ponad rok temu
mozecie mi podac jakies dobre treningi na nogi zeby mie cje dobrze rozciagniete, zeby wysoko kopac i zeby byl to silny kop
pzdr
Napisano Ponad rok temu
- Lovkick
- Klincz
- Backup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jeszcze bede wdzieczny jak mi wytlumaczycie co znacza te slowa i o co w nich chodzi
- Lovkick
- Klincz
- Backup
no sluchaj, to sa nazwy pozycji milosnych. np lov kick to tzw" kopniecie milosne"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no sluchaj, to sa nazwy pozycji milosnych. np lov kick to tzw" kopniecie milosne"
Hahahahahahahah.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre.no sluchaj, to sa nazwy pozycji milosnych. np lov kick to tzw" kopniecie milosne"
trzeba je rozciagac - szczegoly znajdziesz korzystajac z opcji "szukaj"mozecie mi podac jakies dobre treningi na nogi zeby mie cje dobrze rozciagniete
najlepsze beda treningi sportow walki (np. muay thai, kick boxing, tae kwon do) bo sila kopniecia zalezy glownie od dobrej techniki kopania - szczeguly znajdziesz w opcji "szukaj"zeby wysoko kopac i zeby byl to silny kop
akurat.siemka , napewno byly juz takie tematy na forum ale szukalem i nic nie znalazlem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klincz. NIGDY NIE WIDZIAŁEŚ? jak np bokserzy się "przytulaja" można też walczyć w klinczu np. w tajskim boksie.
a backup to już nie moja działka. przykro mi.
ogólnie najlepiej będzie jak zapiszesz się na treningi gdzieś bo sam dobrego kopnięcia nie wytrenujesz i zamiast przeciwnikowi sobie zrobisz krzywde... pozdro
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz potrzebowal kogos silnego do pomocy i czegos, czego moglbys sie porzadnie chwycic. Do rzeczy. Chwyć się "tego czegos" rękami (np. klamki, albo jakiejś poręczy8) ), a niech druga osoba z całej siły ciągnie Cię za nogi. Rozciągnięcie gwarantowane, pewnie nie tylko nóg.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
punkty witalne (nacisku)
- Ponad rok temu
-
Drązek do podciągania a żelazna futryna-pytanie?
- Ponad rok temu
-
ZAPRASZAM DO KRECENIA AMATORSKIKICH FILMOW!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Legalizacja
- Ponad rok temu
-
czyste kimonka
- Ponad rok temu
-
Christian Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Negatywne wspomnienia z treningu
- Ponad rok temu
-
Keysi
- Ponad rok temu
-
Legendy
- Ponad rok temu
-
Jak szybko poradzic sobie z nacigniecim scięgien?
- Ponad rok temu