jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
FAzi - toc to jest takie pojebane ze az strach ... w zyciu bym nie zaatakowal batonem w taki sposob ... SMIECH NA SALI
to wogóle jest jedna wielka ustawiona ściema- a ten atak z tym długim kijem- :roll:
To już filmy akcji mniejsze bzdury pokazują.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak można tak naciągać ludzi :roll:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale to jego sprawa i tego co kupi tą 1 raz urzywaną "pałke"
Napisano Ponad rok temu
w ramach ciekawostki:
Jak można tak naciągać ludzi :roll:
ale to jego sprawa i tego co kupi tą 1 raz używaną "pałke"
masz racje to jest ta rzekomo solidna pałka tylko facet musial ja prostowac bo ja po uzyciu tej palki widzialem ze skrzywila sie prawie do kata prostego a poza tym gosciu cos pisal ze nadaje sie nadal do samoobrony a z doswiadczenia wiem ze takie gowno jest cale poluzowane i ledwo sie rusze a koncowka nie jest przyklejona na klej nawet tylko wsadzona na fragment sprezyny poszerzonej na koncu i mozna ja zdejmowac i zakladac kiedy sie chce.poza tym wszedzie mowia ze to metal zalany a to sama guma badziewna.dluga wypowiedz ale mam nadzieje ze chociaz troszke sensowna.
Napisano Ponad rok temu
To prawda co napisałeś.
Napisano Ponad rok temu
ktos kto sie tego uczy - obrona przed pałką, nozem(o zgrozo!!!) - wykonuje techniki płynnie, szybko ma n prawde poczucie, ze da rade nozownikowi!!! 8O
A rzeczywistośc bedzie inna, koleś zamiast spierdolic bedzie sie bronił - bo na treningu umie to tu tez sobie poradzi...a nie poradzi sobie!
Bo napastnik nie zaatakuje z góry, nie zatrzyma reki po ciosie, tylko przypierdoli drugi, trzeci raz, poprawi wolną ręką :?
To chore czego oni tam nauczaja
Wiem z własnego doswiadczenia :roll:
Napisano Ponad rok temu
szukajcie a znajdziecie.
Warhead ma dokładnie takiego:
Dzięki za info, przyda się.
Napisano Ponad rok temu
A, i przepraszam tych wszystkich ktorzy wzieli to na serio za ewentualne uszczerbki na tle psychofizycznym (zle sny, upadek z krzesla etc.).
Napisano Ponad rok temu
ja wyczułemNie wyczuliscie w moim poscie nutki ironii 8O
A, i przepraszam tych wszystkich ktorzy wzieli to na serio za ewentualne uszczerbki na tle psychofizycznym (zle sny, upadek z krzesla etc.).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z przedmówcą, nie warto zadawać pytania jeśli nie jest się gotowym
na odpowiedź.
Co do słoni jednak mam pewne obiekcje. Wydaje mi się że taktycznym rozwiązaniem
byłby SUM, ma wąsy jak małe bicze, ma odpowiednią masę.
Zrobić mu dziurę w pysku i przywiązać pas, drugi koniec do ogona i można nosić jak miecz na plecach. Wygląd w połączeniu z odorem odstrasza potencjalnych napastników, a ktoś kto nigdy nie oberwał rozpędzonym sumem o masie około 25kg nie wie nic o jego walorach bojowych.
Jeśli użyje się rękawic antypoślizgowych, takowym sumem można wykonywać bardzo efektowne bloki, a umieszczając w żołądku gaz pieprzowy można odpowiednim uciskaniem brzucha uzyskać broń gazową o przerażającym zasięgu.
Poza tym w przeciwieństwie do teleskopu w kryzysowej sytuacji można się nim najeść.
Bardzo dobry pomysł Esthan. Faktycznie lepszy niż słoń. Można też w razie zagrożenia wypuścić suma do rzeki, żeby zawołał swoich kolegów - sumów. Stado sumów da radę każdemu batoniarzowi. Rzucając mu się do gardła z różnych cieków wodnych typu kałuże, kratki kanalizacyjne, małe rzeczki - są w stanie kompletnie go zaskoczyć i obezwładnić. Można też suma odpowiednio wytrenować i nauczyć go np posługiwania się śrubokretem, albo nozykiem do tapet. Taki sum jest wówczas śmiertelnym zagrożeniem. Czytałem, że w niektórych państwach pozwolenie na suma jest wydawane przez policję na podstawie rygorystycznych kryteriów.
panowie litości
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona