Motywacja
Napisano Ponad rok temu
Taka mnie refleksja naszła przy końcu karnawału. :wink:
P.S. Pytam z czystej ciekawości. Do magistra mi to niepotrzebne, bo go już mam. Do doktora też nie, bo na razie nie zamierzam robić. Sterty ankiet też nie muszę przerobić.
P.S.2. Tylko nie piszcie, że skuteczność.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, Voivod. poklon To stawia sprawę w zupełnie innym świetle. Wcześniej takiego tematu znaleźć nie mogłam, a 10.10.05 (kiedy założyłeś topik) aikido siedziało sobie w czeluściach mojej podświadomości nieświadome, że niedługo wychynie na światło dzienne. ;-)To se przejrzyj wpierw, sporo sie nameczylem, zanim otrzymalem pare sensownych odpowiedzi...: http://www.forum-kul...showtopic=78928
Muszę powiedzieć, że niektórzy mnie zaskoczyli swoimi wypowiedziami i to bardzo pozytywnie. A jednak intuicja wiedziała swoje.
Gambit, cóż mam ci rzec... :roll: ... Gambit, ty trolu.ligeia, częściej do dojo choć, odejdzie Ci ochota na takie pytania
Napisano Ponad rok temu
To tak się dzieje A ja myślałem, że cały czas można się czegoś nauczyć...Po wielu latach, gdy już wszystko (?) się umie i wie z czym to się je
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy tak jest, bo nie jestem po wielu latach na macie. :wink: Wy mi to powiedzcie. :wink:To tak się dzieje A ja myślałem, że cały czas można się czegoś nauczyć...Po wielu latach, gdy już wszystko (?) się umie i wie z czym to się je
Napisano Ponad rok temu
Właśnie, co was trzyma przy aikido? Po wielu latach, gdy już wszystko (?) się umie i wie z czym to się je?
Jawiem ja ja ja.....
otóż jaksię juz w aikidzie wszystko umi i wi, to sie dostaje takie czarne gacie na które lecą małolaty i starszolaty też i to jest fajowe.
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w drugą stronę to też działa? Bo nie wiem czy warto czekać na te gacie...otóż jaksię juz w aikidzie wszystko umi i wi, to sie dostaje takie czarne gacie na które lecą małolaty i starszolaty też i to jest fajowe.
Napisano Ponad rok temu
Ale jak się nie ma na coś ochoty to nawet z najsilniejszą motywacją nie da rady. :wink:Motywacja to jest potrzebna do czegoś na co nie ma się specjalnie ochoty...
Napisano Ponad rok temu
To nie lepiej kupić "gacie" na allegro i po sprawie .otóż jaksię juz w aikidzie wszystko umi i wi, to sie dostaje takie czarne gacie na które lecą małolaty i starszolaty też i to jest fajowe.
Co do motywacji to trochę nie rozumiem. Motywacja jest potrzebna jak muszę zrobić coś co muszę a bardzo mi się nie chce.
Na trening idę - bo sprawia mi to przyjemność. Jak mi się znudzi to przestanę.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że działa Ostatnio spotkałem taką w czarnych gatkach i troszku mnie tompło, jak się dowiedziałem, że to za 3 dan 8O Dlatego chyba warto czekać...A w drugą stronę to też działa? Bo nie wiem czy warto czekać na te gacie...
Napisano Ponad rok temu
A w drugą stronę to też działa? Bo nie wiem czy warto czekać na te gacie...otóż jaksię juz w aikidzie wszystko umi i wi, to sie dostaje takie czarne gacie na które lecą małolaty i starszolaty też i to jest fajowe.
no czekać to nie, ale ciężko trenować to tak. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Kolejny? To ile Ty już zdążyłaś tych kryzysów przeżyć, bidaku?dodupne samopoczucie i w ogóle jakiś taki spory dół.
To chyba kolejny kryzys
Jak większość pocwiczysz rok, dwa, trzy i Ci się znudzi.
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
To raczej nie to, ale możliwe, że motywacja nie w tym kierunku co trzeba zaczyna samodzielnie pełznąć. :wink:Ligeia, czy Twoje poszukiwanie motywacji nie oznacza przypadkiem, że zaczyna Ci się pomału odechciewać?
Ja po prostu chyba za dużo myślę. :roll: Trza się wziąć w garść i wyłączyć myślenie.
Eeee tam, wiosna nie może być zła. To ta zima jest bez sensu. :roll:Pocieszę Cię, idzie wiosna, będzie jeszcze gorzej
Oj, nie bądźmy drobiazgowi. I weź mnie nie "bidakuj", bo mi gorzej.Kolejny? To ile Ty już zdążyłaś tych kryzysów przeżyć, bidaku?
Nic Randall nie wykrakał, bo do ostatecznego zerwania z aikido jeszcze nie doszło. Ale niech już lepiej nie kracze, bo nie lubię jak ktoś ma rację.Jak większość pocwiczysz rok, dwa, trzy i Ci się znudzi.
Mam nadzieję, że po stażu w Chełmie będzie lepiej.
Powiem ci w sekrecie (sic!), że aikido weszło do wielkiej trójki rzeczy, którymi się pasjonuję i które ogromnie cenię.
No cóż, każdy jest czasem zmęczony i chciałby to wszystko rzucić w diabły, ale tak naprawdę jakby to zrobił to by mu serce pękło z tęsknoty za nimi.
Dobra, koniec tych zwierzeń, bo to ludzie czytają i ze śmiechu pękają. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Juz po ptokach, teraz trzeba tylko mierzyć czas.Nic Randall nie wykrakał, bo do ostatecznego zerwania z aikido jeszcze nie doszło. Ale niech już lepiej nie kracze, bo nie lubię jak ktoś ma rację.
Napisano Ponad rok temu
Uważaj, bo ci stoper zardzewieje.Juz po ptokach, teraz trzeba tylko mierzyć czas.
Ale w sumie to ci winnam poklon a nawet poklon poklon
Nawet nie wiesz jakiego mi dałeś kopa motywacyjnego swoją złośliwą uwagą.
Pozostaje mi tylko dodać: Ja wam pokażę!
:twisted: :twisted: :twisted:
P.S. No i jeszcze te czarne gacie bym kciała. Na moim, nie na niczyim innym tyłku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Czerwone stringasy, też mają swój urok... :wink:...No i jeszcze te czarne gacie bym kciała...
irimi, który mimo, że przeciwko kobietom na macie nic nie ma, to zdecydowanie woli na ich pupach oglądać stringi miast hakamy Taki widok, to ci "motywacja"...
Napisano Ponad rok temu
To u was kobitki zamiast gi mają na sobie li i jedynie stringi, w dodatku czerwone? 8Oirimi, który zdecydowanie woli na ich pupach oglądać stringi miast hakamy Taki widok, to ci "motywacja"...
Ano po prawdzie to też może być silna motywacja, ale do ćwiczenia oka, nie techniki, no chyba, że jest technika zwana: rzut wzrokiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Włoscy komandosi cwicza aikido i to pod czyim kierunkiem ...
- Ponad rok temu
-
Cios wibrującej ręki ;)
- Ponad rok temu
-
kiedyś tamto a teraz Aikido
- Ponad rok temu
-
aikido piraci na allegro
- Ponad rok temu
-
sensei N. Tamura/sensei H. Kobayashi