Shogun vs Coleman SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Czy mnie się zdawało czy on nie za bardzo wiedział jak założyć trójkąt?
Napisano Ponad rok temu
a taka mała zmiana tematu?? xczy słyszeliscie jakies oficjalne wypowiedzi na temat kontuzji shoguna oraz czy i ew. kiedy wróci do walk??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ninja, który jest na litość boska jego bratem zachował sie jak zachował w takiej sytuacji, z pewnościa poniosły go nerwy, ale faktem jest ze pierwszy wystartował do Colemana bo miał najprowdopodobniej żal sprawa przyjęła taki obrót i ze Mark chciał jeszcze tłuc kontuzjowanego Shoguna, chociaz zakłądam Coleman o tym nie wiedział ! Darujcie sobie te żalem dupe ściskające texty o przeżartej sterydami psychice Colemana bo aż sie niedobrze robi.
A przy okazji polecam obejrzeć walkę Ninji z Matsuim.
Napisano Ponad rok temu
Kiedy sędzie zastopował już Marka, to kileś z CB szurnął w jego stronę, dopiero potem Mark zaczął drzeć mordę. A potem wpadła reszta CB...
Postawcie się w jego sytucji, macie plecy oponenta, sędzia wam przerywa, wpada na ring koleś z teamu przeciwnika i leci do ciebie. Naładowani adrenaliną w ferworze walki jakbyście zareagowali?
Moim zdaniem winni są przede wszystkim chłopaki z CB...
Mam nadzieję że Shogun wróci jak najszybciej i da nam kolejne widowiskowe walki.
Przy okazji, nie przepadam za colemanem, ale staram się zachować obiektywność...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki jest background shoguna jeśli chodzi o style walk? Czy on ma coś wspólnego z bjj?
Czy mnie się zdawało czy on nie za bardzo wiedział jak założyć trójkąt?
Faktycznie na tym forum robi sie prawie tak jak na Onecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wlasnie to jest sport, to juz nie dawne vale tudo, teraz to jest grzeczne mma z wieloma zasadami i jest to normalny sport...liczy sie końcowy efekt myślałem że to vale tudo dużo osób widze już odeszło od starych reguł i jest to dla nich tylko sport zapomnieli że to walka a jaki cel jest walki nie musze przypominać. Nie chce mówić co by było jakby sie walka toczyła dalej po tym upadku
Napisano Ponad rok temu
Chlopy on ma racjeLudzie opanujcie sie !!!! Czy tak trudno zauważyć ze Coleman obalajac Shoguna miał głowę między jego pośladkami, ABSOLUTNIE nie mógł widzieć jak fatalnie upadł Shogun, przecież to była chwila, jak pierwszy raz widziałem tę akcję, to sam ledwo sie połapałem w sytuacji ! Coleman doszedł leżącego już Shoguna i chciał startować z g@p wtedy wkroczył sędzia i odciagnął Marka, który to nie wydaje mi sie aby mógł być zorientowny dlaczego sędzia przerywa pojedynek !
Ninja, który jest na litość boska jego bratem zachował sie jak zachował w takiej sytuacji, z pewnościa poniosły go nerwy, ale faktem jest ze pierwszy wystartował do Colemana bo miał najprowdopodobniej żal sprawa przyjęła taki obrót i ze Mark chciał jeszcze tłuc kontuzjowanego Shoguna, chociaz zakłądam Coleman o tym nie wiedział ! Darujcie sobie te żalem dupe ściskające texty o przeżartej sterydami psychice Colemana bo aż sie niedobrze robi.
A przy okazji polecam obejrzeć walkę Ninji z Matsuim.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, dzięki.Shogun ma czrny pas w BJJ
Bazowym jest jednak MT, co widać.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shogun vs Coleman SPOILER
- Ponad rok temu
-
Szorty do MMA