Shogun vs Coleman SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sędzia zasłonił shoguna i rzucił sie na colemana a ten go odepchnął jak lalke. sedzia objął noge colemana i od razu koledzy ruy z chuteboxa sie rzucili na ring. phil baroni od colemana tez i zaczeła sie bójka. ekipa prida musiała ich odciągać.
Generalnie beznadziejnie ze walka sie tak skończyła. Shogun zaczął bardzo dobrze i od razu próbował kończyć walke. Nie rozumiem daleczego zoleman tak sie cieszył ze zwycięstwa?? wskoczył na liny i zaczał krzyczeć jakby zasłużenie i w pełni wygrał tą walke.
W ogule zachował sie jak debil.
Napisano Ponad rok temu
Heh. Nieciekawa sytuacja, a walka zaczynala sie swietnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu jest zadyma ta nagrana amatorską kamerą.
Napisano Ponad rok temu
Thnx, juz sciągamhttp://rapidshare.de/files/14211924/pride31_chute_Boxe_coleman_cocksucker.wmv.html
Tu jest zadyma ta nagrana amatorską kamerą.
Napisano Ponad rok temu
Zachował sie jak burak - rozumiem z tym sedzią(szok, adrenalina)ale potem mógł przystopować!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dalej zdaje sie Coleman dostaje strzala od Fedrigo, a na koniec jeszcze Ninja poprawia mlotkiem.coleman chce uderzyc wanda i trafia go, ale silva leci na ziemie poniewaz od tylu chwyta go za nogi baroni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem, niech sie pocieszy w knajpie, ale do kurwy nedzy nie w powaznym temacie!!!
Krigan spierdalaj mi z tym
Napisano Ponad rok temu
shogun zlamal reke, szkoda - pewnie dluga rehabilitacja.
w filmie z Pride'a rzeczywiscie widac jakby Wand zakladal Baroniemu trojkat. na tym amatorskim widac zamach Colemana na Wanda i tube od Ninjy?
w sumie to panowie z hammer house zostali zaatakowani przez chuteboxeowcow, ale do kurwy nedzy, oni tez nie byli w porzadku. a Colemanowi sie chyba juz calkiem sterydy na resztke mozgu rzucily.
teraz tylko czekamy na walke hh vs cb. bedzie bad blood jak cholera. dobrze dla Brazylijczykow ze Randlemana nie bylo
Napisano Ponad rok temu
No też mam nadzieje że Silva ich pojedzie - pieprzona dzicz
Wszyscy krytykują Colemana i jego ekipę. Ja rozumiem, że Wand i spółka to fajne chłopaki, ale jakim prawem wbiegają na ring i zaczynają rozpierduchę?
Czy Coleman tłukł dalej Shoguna? Nie.
Czy zachował się nie w porządku doskakując do leżącego już na glebie z zamiarem dobicia go? Zawsze mniemałem, że takie akcje to znak firmowy Chute Boxe i mniemania te uważam za uzasadnione.
Więc przestańcie bić pianę jaki to Coleman zły.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shogun vs Coleman SPOILER
- Ponad rok temu
-
Szorty do MMA
- Ponad rok temu
-
Szkoleniowki
- Ponad rok temu