PEREŁKA !!! Poczytajcie :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Witam. Byłem swiadkiem jak wielki khalidow i jego trener dostali w miejscowości Reszel na Mazurach wycisk w walce na ulicy. Goście zbluzgali jednego kolesia z Wing Tsun Kung fu i ustawili walkę z kalidowem. Mistrz mma dostał taki wycis że chyba w najbliższych zawodach nie wystąpi. Poprostu leżał nieprzytomny. Potem wściekły trener zwali go hyba kmel żucił sie na fajtera WT (dodam że koleś był pijany) i odziwo ci dwaj w ciągu kilkunastu sekund skończyli nieprzytomni na glebie. Normalnie jaja. Jak nie wierzycie to spytajcie Khalidowa i jego trenera. Pewnie do dziś sie nie mogą pozbierać. Walka odbyła się pod koniec stycznia. A co najśmieszniejsze to w lokalu wykrzykiwali że wt to dla bab. To się zdziwili. Proponuję dopisać mu jedną walkę przegraną w rankingu."
btw - poproszę o adres stony na priv
pozdrawiam
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale o linka na priva poprosze
Napisano Ponad rok temu
Ian17, opowiedz, jak to jest być debilem?zawsze wiedziałem że popularne system (te "najskuteczniejsze") są do dupy w konfrontacji ze sztuką walki uprawianą z pasją i wytrwale, a Wing Tsun jest świetne
wielkie brawa dla tego pana
jak się nazywa ów bohater??albo skąd jest, co to za szkoła??
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze, wypisywanie na publicznym forum plotek, świadczy nienajlepiej o piszącym. Po drugie, zainteresowany, czyli Mamed już się w tym temacie wypowiedział i jakoś nie widzę odzewu - panowie, którzy twierdzicie, że to prawda, dawać tu nazwisko mistrza, skoro nazwisko Mameda jest jawne, nie widzę powodu, żeby mistrz WT był anonimowy. A ponieważ znam Mameda osobiście, nie chce mi się wierzyć, że kłamie, czy ukrywa prawdę.
Jak dotąd w historii polskiego MMA, która liczy sobie parę lat i kilkadziesiąt gal i turniei, jakoś nie widziałem chętnych do stawienia się w ringu lub w klatce, spośród reprezentujących style tradycyjne. A wiem co mówię, bo znaczną część z tych turniei organizowałem, lub brałem w organizacji udział. Jednynym, którego pamiętam ( skądinąd bardzo sympatycznego i odważnego człowieka ) był Emil Waszak, reprezentujący któryś ze styli karate, bodajże Seitedo. Jak sończyła się jego walka z zapaśnikiem, zainteresowani wiedzą.
Ewidentnie daje się we znaki brak moderatora na forum o MMA, odkąd nie ma Saku i Tae-Tadka, ten dział forum systematycznie obniża loty, myślałem, że po topikach o udziale Pudziana w K-1 i "1001 poradach dla Nastuli" sytuacja sięgnęła dna, widzę, że może być o wiele gorzej.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak Kimura znam Mameda i po rozmowach z nim nie wierzę, żeby zatajał tutaj jakieś niewygodne fakty.
Proponuję nie karmić trolla i zamknąć temat - jeśli jest ktoś władny kto to czyta.
pozdr
Piotr
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
FCM w SdW
Napisano Ponad rok temu
Mnie, to akurat zupełnie wystarczy, ale pod warunkiem, że nie będzie wątpliwości, że to ON to faktycznie napisał. Czy to potwierdzasz?
Napisano Ponad rok temu
temat zamykam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Arlovski vs. Sylvia na UFC 59
- Ponad rok temu
-
MMA czy BAS 3
- Ponad rok temu
-
Joachim Hansen vs Tatsuya Kawajiri
- Ponad rok temu
-
www.mma.pl
- Ponad rok temu
-
Szkoleniowki
- Ponad rok temu
-
Magnezja
- Ponad rok temu
-
GRY // Play
- Ponad rok temu
-
Najlepszy zawodnik MMA wagi lekkiej w Polsce!!??
- Ponad rok temu
-
mma i bjj w wielkiej brytanii
- Ponad rok temu
-
Odradzam zakup tych rekawic
- Ponad rok temu