James Toney vs. Hasim Rahman (18.03.06)
Napisano Ponad rok temu
Przy braku pożądnych bokserów obecnie w wadze ciężkiej, obejrzenie takich zawodników jak Brewster, Byrd czy Rahman jest prawdziwym rarytasem poklon .
Osobiście uważam że dla 37 letniego Toneya jest to juz zmierzch kariery, a nie walczyl on do tej pory z kims kto ma taka sile i cios jak rahman.
Napisano Ponad rok temu
Przypominam że już w sobote walka.
Napisano Ponad rok temu
No i już po oficjalnym ważeniu :
Rahman : 238 lbs
Toney : 237 lbs
Napisano Ponad rok temu
No i zakończyła się jedna z najbardziej oczekiwanych walk w ostatnim czasie.
Myśle że pozostał duży niesmak. Bo jak inaczej można nazwać remis (117-111, 114-114, 114-114). Oczywiście Rahman zatrzymał tytuł HW WBC, jestem również przekonany że za tą walką stały nie tylko względy sportowe, z braku klasowych zawodników pewnie w najbliższym czasie dojdzie między oboma pięściarzami do rewanżu. No a później na Rahmana czeka już tylko Maskaev.
Ps 1.
Postawiłem troche kaski na zwycięstwo rahmana i umoczyłem, dlatego jestem na nich zły :twisted: Kurwa kto mógł przewidzieć remis ?
Ps 2.
Myśle że P-14 uderzy się teraz w piersi, bo ani jeden, ani drugi pięściarz nie pokazał nic nadzwyczajnego. Wręcz musze powiedzieć że po tej walce to chciałbym zobaczyć jak Brewster po kolei eliminuje tych wszystkich cwaniaczków.
Napisano Ponad rok temu
Pare fotek :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STATUETKI STANLEY'A
- Ponad rok temu
-
tajski we Wrocławiu (znow :)
- Ponad rok temu
-
Jak zacząć kickbox
- Ponad rok temu
-
Wazelina bokserska
- Ponad rok temu
-
Włodarczyk zmierzy się z Mayfieldem w marcu (25.03.06)
- Ponad rok temu
-
Kolejna walka Lamona Brewstera (1.04.06)
- Ponad rok temu
-
Rękawice MT
- Ponad rok temu
-
Techniki MT
- Ponad rok temu
-
Muay Thai - co to jest?
- Ponad rok temu
-
dobre rekawice NIE ZE SKORY