Moze on kazdy wygrany sparing na treningu wlicza do rekordu Wink
No tak mniej więcej skomentował to Helio Gracie w Jednym z wywiadów pytany o ten "sławetny" rekord :wink:
A Kyra - kelner, na wynos poproszę!
Napisano Ponad rok temu
Moze on kazdy wygrany sparing na treningu wlicza do rekordu Wink
Napisano Ponad rok temu
...
I jeszcze jedno! Niech ktoś mi powie, dlaczego nie doszlo do walki Ricksona z Sakubarą? Nie chciał pomścić rodziny?
...
Napisano Ponad rok temu
...
I jeszcze jedno! Niech ktoś mi powie, dlaczego nie doszlo do walki Ricksona z Sakubarą? Nie chciał pomścić rodziny?
...
Już po podpisaniu kontraktu na walkę zginął tragicznie syn Ricksona - Rockson. Rickson powiedział, że nie jest w stanie trenować i przygotować się do walki, więc została ona odwołana.
Napisano Ponad rok temu
Z całym szacunkiem dla Ricksona bo jest on niewątpliwie wielkim fighterem(jestem jego fanem )ale wśród tych walk nie ma jakiegoś wielkiego zawodnika, którego by rozjebał - znanych z MMA, nie wiem, może nie dostrzegłem taki np. Royce walczył o wiele więcej(w MMA), rozjebał Shamrocka i wielu innych! Rickson boi się kamer :wink: ?
Z góry dzięki za odpowiedź - nie uświadomiony wtedy byłem - jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Jak głęboko? :wink: ?... ale jak wejdzie sie glebiej to...
Napisano Ponad rok temu
no coz to juz zalezy od osobistych mozliwosci i preferencjiJak głęboko? :wink: ?... ale jak wejdzie sie glebiej to...
Napisano Ponad rok temu
Z całym szacunkiem dla Ricksona bo jest on niewątpliwie wielkim fighterem(jestem jego fanem )ale wśród tych walk nie ma jakiegoś wielkiego zawodnika, którego by rozjebał - znanych z MMA, nie wiem, może nie dostrzegłem taki np. Royce walczył o wiele więcej(w MMA), rozjebał Shamrocka i wielu innych! Rickson boi się kamer :wink: ?
Z góry dzięki za odpowiedź - nie uświadomiony wtedy byłem - jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MAM PYTANIE KTO BY WYGRAL RICKSON CZY MIKE TYSON,PROSZE O DUZO ODPOWIEDZI BO SIE ZALOZYLEM Z KOLEGA ZE RICKSON!!!!!
Napisano Ponad rok temu
flying armbarMAM PYTANIE KTO BY WYGRAL RICKSON CZY MIKE TYSON,PROSZE O DUZO ODPOWIEDZI BO SIE ZALOZYLEM Z KOLEGA ZE RICKSON!!!!!
jest nam przykro, ale wygrałby Tyson (by ambar)
Napisano Ponad rok temu
MAM PYTANIE KTO BY WYGRAL RICKSON CZY MIKE TYSON,PROSZE O DUZO ODPOWIEDZI BO SIE ZALOZYLEM Z KOLEGA ZE RICKSON!!!!!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu