Lista wszystkich walk Ricksona
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem cały ten bilans jest mocno dyskusyjny...kilka lat temu jak zaczynałem interesować się MMA było 200 wygranych walk Ricksona, później było ponad 200, po jakis dwóch l;atach pojawił sie rekord z ponad 400 wygranymi walkami, teraz jest ich prawie 500...jak będę miał kiedys syna i może usłyszy o MMA to spyta tatusia czy słyszał o takim Ricksonie co stoczył ponad 2000 walk i żadnej nie przegrałmoim zdaniem dyskusyjna jest przegrana z Ronem Trippem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to niejest Kyra google wyszukuje ja jako Kyre ale jak wejdzie sie glebiej to okazuje sie ze jest to jakas modelka a nie Kyra niestety hehe ale Kyra i tak jest niezla ;D
Kyra Gracie (100%)
Napisano Ponad rok temu
ale w zasadzie to prawdziwe zdjecie jest fajniejsze
Napisano Ponad rok temu
To byłby dopiero TRÓJKĄT
Napisano Ponad rok temu
oj namieszałeś :-p
ale w zasadzie to prawdziwe zdjecie jest fajniejsze
Peewnie ze fajniejsze naturalne zawsze jest fajniejsze od sztucznego pozatym w tym bikini wyglada oszalamiajaco zreszta w samych spodniach z Gi tez bym ja schrupal
Napisano Ponad rok temu
a później rodzinka Gracie by Ciebie schrupałaPeewnie ze fajniejsze Smile naturalne zawsze jest fajniejsze od sztucznego Very Happy pozatym w tym bikini wyglada oszalamiajaco Very Happy zreszta w samych spodniach z Gi tez bym ja schrupal Very Happy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a później rodzinka Gracie by Ciebie schrupała
zawsze istnieje prawdopodobienstwo ze sie jej spodoba ;P i zostane przyjety do rodziny hehehhe
Napisano Ponad rok temu
wiesz takie tłumaczenie miałoby ręce i nogi gdyby on nadal walczył...tymczasem ostatnie wlaki w rankingu są z 2000 roku więc nie rozumiem jak w ciągu kilku lat urosła ilość walk kiedys stoczonych...co on qwa siedzi w niedziele przy obiedzie i nagle bum" żeś kuwa zapomniałem w 73 przecież jeszcze walczyłem z jasiem śmietaną "Moze on kazdy wygrany sparing na treningu wlicza do rekordu :wink:
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno! Niech ktoś mi powie, dlaczego nie doszlo do walki Ricksona z Sakubarą? Nie chciał pomścić rodziny?
Z góry dzięki za odpowiedź - nie uświadomiony wtedy byłem - jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride 31 pełna karta
- Ponad rok temu
-
UFC 57-Video
- Ponad rok temu
-
UFC 57 - Wyniki