H.Kobayashi trenerem Yakuzy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale mitomania kwitnie wśród braci SW.
pozdr.
wingman (nie przepadający za plotami )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak! Naocznym tego świadkiem był niejaki Zatoichi...Słyszałem ostatnio taką legendę, że Kobayashi wygrał jakiś turniej na trenera Yakuzy (x lat temu). Czy istnieją jakieś dowody na to ? z kim tam wygrał ? co to za turniej w ogóle ? jakieś zdjęcia ? przebieg walk ? czy może jest to tylko jeden z mitów czekam na jakiekolwiek informacje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem ostatnio taką legendę
przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony
Tak! Naocznym tego świadkiem był niejaki Zatoichi... Smile
Napisano Ponad rok temu
Kobayashi Sensei wyglada na prawdziwego kilera - wyraz twarzy nieznajacy litosci 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez watpienia :?
gogatsu ( ktoremu zabraklo slow aby wyrazic to co czuje )
Napisano Ponad rok temu
Bo "humor jest kołem ratunkowym w nurcie życia" :wink:...a Wy sobie jaja robicie, eh....
Napisano Ponad rok temu
Pytam się z ciekawości, a Wy sobie jaja robicie, eh. Jedynie odpowiedź garrego na poziomie. Narzekacie na poziom BUDO, a sami go obniżacie.
Obnizasz go zadajac takie bezsensowne pytania wlasnie...
Napisano Ponad rok temu
... Naocznym tego świadkiem był niejaki Zatoichi...
A to on nie był ślepy aby ?? Chyba zatem bardziej był świadkiem "nausznym" niż "naocznym"
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Robaczqu, nie przejmuj się. Wszak nie można poważnie rozmawiać z ludźmi nie mającymi poczucia humoru ;-)
Napisano Ponad rok temu
Jak mi smutno lubię sobie poczytać te ich posty, bo mi humor poprawiają. Parę linijek i już smutek mija, a ja śmieję się do siebie jak wariatka. :twisted: 8)
Napisano Ponad rok temu
Droga Orchis...
No wypraszam sobie...
Znaczek przy awatarze jednoznacznie wskazuje, czy chodzę do toalety oznaczonej kółeczkiem czy trójkącikiem :wink:
W.
Napisano Ponad rok temu
PS. Sory!
Napisano Ponad rok temu
Mistrz, SW, Ciemna Strona, kryminał, sensacja, pojedynek. Jeszcze pewnie i jakieś laski by się znalazły. 8)
Czy ta opowieść to tylko ustnie jest przekazywana czy jakieś źródła netowe są podane.
Poproszę o jak najwięcej informacji- jestem skłonny napisać powieść na tej podstawie.
Coś w rodzaju kodu leonarda.
Umieszczone w japońskiej estetyce... tak samo wiarygodne... to sie na pewno sprzeda 8)
Napisano Ponad rok temu
Ekstra! Najlepiej Leonarda Di Caprio. Brzmi tak mafijnie. Myślę, że Przegląd Ridest Digest rozprowadzi ten bestseler w doskonały sposób. :wink:...jestem skłonny napisać powieść na tej podstawie.
Coś w rodzaju kodu leonarda...
Napisano Ponad rok temu
Pozdr, h-k
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
staż w Koninie
- Ponad rok temu
-
Seminarium z P.Orban 4-5 marca 2006
- Ponad rok temu
-
Co o tym sądzicie?
- Ponad rok temu
-
Stażowanie
- Ponad rok temu
-
Mitsugi Saotome Sensei
- Ponad rok temu
-
Kapitalny filmik G.Shiody
- Ponad rok temu
-
Aikitaiso
- Ponad rok temu
-
30-lecie aikido w Polsce w wersji PSA
- Ponad rok temu
-
Męczyć uke do końca
- Ponad rok temu
-
Taki sobie filmik SW instruktażowo-rozrywkowy... :)
- Ponad rok temu