taktyka dla Nastka na najbliższą walkę - mój pomysł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje Ci się że jest silny? to pewnie dobrze ci się wydaje,tylko że, jego rywale są równie silni! KO w parterze i że powinien na to liczyć - no coment!Odpoczywać w gardzie nie jest tak łatwo. Jak sie ma dobrego przeciwnika to lepienie też jest męczące gdy koleś potrafi uderzać w gardzie. Wydaje mi sie (choć ekspertem nie jestem) że Nastek jest nie samowicie silny i To powinien wykorzystać czyli liczyć na KO w parterze.
Napisano Ponad rok temu
Gosciowi chyba o G&P chodziło
Pozdro mistrzu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie mozna przewidzieć co się wydarzy w walce aczkolwiek wychodząc do walki należy mieć jakieś założenia taktyczne!
A Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki, także nie wasza i nie moja w tym brocha!
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
nieA Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki
Napisano Ponad rok temu
ja wysiadam.A Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki, także nie wasza i nie moja w tym brocha!
wątpimy, czy wie co robi
środki pewnie ma
ludzi nie ma!!!!
i to jest problem. poczytaj, co o jego ostatniej walce pisała czołowka polskiego MMA.
zdziwisz się.
a nie chodzi tu o mędrkowanie, tylko o to, jak zdaniem userów Nastek moze najlepiej wykorzystac swoje atuty, zeby niebyło takich nonsensów jak do tej pory. wyprzedzając twoje pytanie o te ninsensy zachęcam do lektury wyżej wspomnianych opnii ekspertów od MMA.
Napisano Ponad rok temu
Sorki za zamieszanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze jestem do tylu z newsami ale z tego co wiem to w polsce jest jeden czarny pasek i to nie w warszawie ale w szczecinie...Poza tym - w wawie ma 2 czarne pasy bjj.
co do taktyki to ja (ale co ja tam wiem) w pierwszej kolejnosci zmienilbym mu taktyke treningu!!! Nie wierze zeby Nastek kondycji nie mial. mysle ze po prostu nie jest przyzwyczajony to tego rodzaju wysilku. a poza tym jak to juz pare... dziesiat... tysiecy ludzi stwierdzilo - spina sie w parterze;P
a co do taktyki podczas walki to jak wiadomo wszystko zalezy od zawodnika. jednak co zauwazylem Nastek ladnie wchodzi w stojce za plecy i w klinczu tez dobrze kombinuje. a moze jakby tak duza wage przywiazac do skracania dystansu, wypracowywania dobrej pozycji jeszcze w stojce, obalenie i hmmm... duszenie mata leo (bo to mu fajnie wychodzilo jeszcze w judo) albo g&p. albo plecy albo byc na gorze - kazdy chyba tak by chcial;p.
Osobiscie mi sie bardzo podobalo jak w swojej drugiej walce Pawel po pieknych obaleniach znajdowal sie w bardzo korzystnej sytuacji... i zycze Pawlowi aby w nastepnej walce po takiej akcji bylo slychac klepanie przeciwnika. Wierze w naszego mistrza judo. w koncu dobre judo nie jest zle:D
tylko prosze! niech Nastek nie wskakuje od razu do gardy:( sic!
Napisano Ponad rok temu
Sem i Xarope sa w Wawie o ile dobrze jestem poinformowany.moze jestem do tylu z newsami ale z tego co wiem to w polsce jest jeden czarny pasek i to nie w warszawie ale w szczecinie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podpisał kontrakt na rok, na 5 walk!
Kiedy 3 kolejne???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-