![Zdjęcie](http://www.forum-kulturystyka.pl/uploads/profile/photo-45263.jpg?_r=0)
taktyka dla Nastka na najbliższą walkę - mój pomysł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje Ci się że jest silny? to pewnie dobrze ci się wydaje,tylko że, jego rywale są równie silni! KO w parterze i że powinien na to liczyć - no coment!Odpoczywać w gardzie nie jest tak łatwo. Jak sie ma dobrego przeciwnika to lepienie też jest męczące gdy koleś potrafi uderzać w gardzie. Wydaje mi sie (choć ekspertem nie jestem) że Nastek jest nie samowicie silny i To powinien wykorzystać czyli liczyć na KO w parterze.
Napisano Ponad rok temu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Gosciowi chyba o G&P chodziło
Pozdro mistrzu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie mozna przewidzieć co się wydarzy w walce aczkolwiek wychodząc do walki należy mieć jakieś założenia taktyczne!
A Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki, także nie wasza i nie moja w tym brocha!
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
nieA Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki
Napisano Ponad rok temu
ja wysiadam.A Nastulą to nie przejmujcie się gość wie co robi i ma do tego odpowiednie środki i ludzi żeby go odpowiednio ustawić do walki, także nie wasza i nie moja w tym brocha!
wątpimy, czy wie co robi
środki pewnie ma
ludzi nie ma!!!!
i to jest problem. poczytaj, co o jego ostatniej walce pisała czołowka polskiego MMA.
zdziwisz się.
a nie chodzi tu o mędrkowanie, tylko o to, jak zdaniem userów Nastek moze najlepiej wykorzystac swoje atuty, zeby niebyło takich nonsensów jak do tej pory. wyprzedzając twoje pytanie o te ninsensy zachęcam do lektury wyżej wspomnianych opnii ekspertów od MMA.
Napisano Ponad rok temu
Sorki za zamieszanie
![:oops:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/oops.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym - w wawie ma 2 czarne pasy bjj.
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
co do taktyki to ja (ale co ja tam wiem) w pierwszej kolejnosci zmienilbym mu taktyke treningu!!! Nie wierze zeby Nastek kondycji nie mial. mysle ze po prostu nie jest przyzwyczajony to tego rodzaju wysilku. a poza tym jak to juz pare... dziesiat... tysiecy ludzi stwierdzilo - spina sie w parterze;P
a co do taktyki podczas walki to jak wiadomo wszystko zalezy od zawodnika. jednak co zauwazylem Nastek ladnie wchodzi w stojce za plecy i w klinczu tez dobrze kombinuje. a moze jakby tak duza wage przywiazac do skracania dystansu, wypracowywania dobrej pozycji jeszcze w stojce, obalenie i hmmm... duszenie mata leo (bo to mu fajnie wychodzilo jeszcze w judo) albo g&p. albo plecy albo byc na gorze - kazdy chyba tak by chcial;p.
Osobiscie mi sie bardzo podobalo jak w swojej drugiej walce Pawel po pieknych obaleniach znajdowal sie w bardzo korzystnej sytuacji... i zycze Pawlowi aby w nastepnej walce po takiej akcji bylo slychac klepanie przeciwnika. Wierze w naszego mistrza judo. w koncu dobre judo nie jest zle:D
tylko prosze! niech Nastek nie wskakuje od razu do gardy:( sic!
Napisano Ponad rok temu
Sem i Xarope sa w Wawie o ile dobrze jestem poinformowany.
moze jestem do tylu z newsami ale z tego co wiem to w polsce jest jeden czarny pasek i to nie w warszawie ale w szczecinie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podpisał kontrakt na rok, na 5 walk!
Kiedy 3 kolejne???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów