Gala K-1 we Wrocławiu
Napisano Ponad rok temu
Wystapia m.in Marcin Różalski, Tomasz Najduch, Rafał Petertil.....
No ja juz szykuje hajs na bilet;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...Wrocławianin Rafał Petertil zapytany, czy nie przeraża go fakt, że będzie się musiał bić z wyższymi i cięższymi od siebie rywalami, odparł krótko:
-Przeraża.
I dostał za to oklaski...

Napisano Ponad rok temu
błagam tylko zeby nie wzięli ZontkaNajlepsi krajowi specjaliści wybierają teraz najmocniejszych przedstawicieli boksu tajskiego i shidokanu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
1.Marcin Różalski (Płock) – ubiegłoroczny półfinalista wielkiego turnieju K1 w Belgii, półfinalista wrocławskiego turnieju K1 w 2004 r. Były reprezentant Polski w kick-boxingu w formule semi contact. Wicemistrz Europy w kick–boxingu, zawodowy champion Polski w Muay Thai (2005 r.). Organizatorzy wrocławskiego turnieju K1 będą trzymali kciuki, by Marcin nie doznał kontuzji w eliminacjach K1 na Węgrzech 25.02. br.
2.Tomasz Najduch (Katowice) – mistrz Europy open i wielokrotny champion Starego Kontynentu i Polski w wadze ciężkiej w karate kyokushin.
3.Rafał Petertil (Fighter Wrocław) – Waleczne serce. Zawodowy mistrz Europy w kick-boxingu w light contact (2002 r.), czterokrotny mistrz Polski, wicemistrz świata w light contact (99 r.), finalista wrocławskiego turnieju K1 z 2004 r.
4.Tomasz Drwal (Giewont Rabka) – specjalista od Mixed Martial Marts (mieszane style walki), w tym pojedynków „bez zasad”. 7 walk, z tego 6 wygranych.
5.Igor Kołaczin (Warszawa) – specjalista od MMA, międzynarodowy mistrz Polski w wadze ciężkiej w tajskim boksie.
Prowadzone są rozmowy z takimi wojownikami jak:
6. Michał Wszelak (Dragon Toruń) – aktualny wicemistrz świata i Europy w kick-boxingu w full contact w wadze ciężkiej. Jedyny problem jest taki, że Michał dotąd nie walczył w low kicku. Ale jak przyjdzie co do czego, to poradzi sobie.
7. Łukasz „Juras” Jurkowski (Lotos Jabłonna) – zdobywca Pucharu Świata w Orlando w taekwon-do w 2004 r., zwycięzca, a potem dwukrotny finalista warszawskich Konfrontacji Sztuk Walki. Jest po kontuzji, lecz wiele wskazuje na to, iż zechce się sprawdzić 4 marca we Wrocławiu. Z ostatniej chwili: Na razie nieoficjalnie Juras jednak potwierdził swój start we wrocławskiej imprezie.
Najlepsi krajowi specjaliści wybierają teraz najmocniejszych przedstawicieli boksu tajskiego i shidokanu, których organizatorzy wrocławskiej imprezy zamierzają zaprosić do udziału w turnieju, tak by wyłonić jak najwartościowszą ósemkę uczestników Grand Prix Polski.
Rezerwowi to też będą wojownicy z nazwiskami i osiągnięciami. 4 marca w Orbicie wystąpią więc najlepsi krajowi zawodnicy aktualnie dostępni na rynku sportów walki.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może znów przegra z Petertilem...wiem wiem dla Ciebie wielkiego budo-promotora Różala to nie do pomyślenia, ale kto wie................ z całym szacunkiem dla wszystkich zawodników - ale Różalski powinien wygrać ten turniej z jedną ręką zawiązaną na plecach. Każdy inny triumfator będzie sensacyjny. Tak czy inaczej super imreza krajowa. Szkoda że do Wrocka mam z 400 km

Napisano Ponad rok temu
a może znów przegra z Petertilem...wiem wiem dla Ciebie wielkiego budo-promotora Różala to nie do pomyślenia, ale kto wie
............... fakt, Różalski nie lubi małych i szybkich zawodników, jemu bardziej pasują potężne, silne typy. Fizycznie Różalski to potęga, trochę słabiej z szybkością. I tutaj szansa dla "małych". Dla mnie Różal jest poprostu faworytem, nie twierdzę że ktoś go nie wypunktuje. Ale napewno będzie to niespodzianka. A co do promowania Różala przeze mnie, to nie przesadzaj

Napisano Ponad rok temu

Mój szacunek do Marcina Różalskiego za determinację i chęci.
Napisano Ponad rok temu
1.Jak tam dojechac

2 Czy bedzie szansa kupic bilety w dniu gali ?Oczywiecie na miejscu w hali Orbita (tak sie to chyba nazywa )
3.Jest tam jakis tani parking strzezony bo tak chcialbym miec czym przyjechac do domu, po zakonczeniu

Napisano Ponad rok temu

Właśnie, czy Różal wystąpi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce kupic bilety w sobote przed wejsciem jest na to szansa?
Co widac z miejsc ktore kosztuja 40 pln :)Czy moze mam brac lornetke

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jerzy Jarocki
- Ponad rok temu
-
David Tua vs. Shannon Briggs (1.04.06)
- Ponad rok temu
-
Clinton Woods vs. Roy Jones Jr. (21.04.06)
- Ponad rok temu
-
Kick i boks jednocześnie?
- Ponad rok temu
-
Floyd Mayweather vs. Zab Judah (8.04.06)
- Ponad rok temu
-
WBC Night of Champions
- Ponad rok temu
-
Parametry Hameda
- Ponad rok temu
-
<< ŁÓDŹ SIROCCO FIGHT CLUB >> ???
- Ponad rok temu
-
Seminairum Muay Thai z trenerem z Białorusi