Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czytalem ten temat, wlasnie o podobnych pisalem, ja mam takie firmy shogun chyba i faktycznie szwy puszczaja szybko, ale gdyby wzmocnic szwy to na zawody mma mozna by ich uzyc, w razie awarii organizator mialby zapasowe i by nie bylo problemu. Chyba ze organizator by zainwestowal w tego typu rekawice ale lepiej wykonane, z lepszych materialowSa sa ale tu napisalem co o nich myśle
Sa tez na rynku rekawice do chwytania z duza poduszka (nie takie typowe malutkie jak w Pride) ktore maja dosc duza amortyzacje a i pozwalaja na chwyty, bo maja wolne palce, takie rekawice posrednie![]()
http://www.forum-kul...showtopic=81478
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I napewno tez nie miales problemu z walka w parterze w nich? Jakie techniki udalo Ci sie wykonac, klucz na reke moze> :wink:ja walczylem w takich rekawicach i jest calkiem dobrze,wcale tak zle sie nie walczy jak uwazacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze nie najlepiej sie walczy w parterze ale napewno nie jest tak tragicznie jak nie ktorzy pisza,ze wogle nie da sie walczycI napewno tez nie miales problemu z walka w parterze w nich? Jakie techniki udalo Ci sie wykonac, klucz na reke moze> :wink:ja walczylem w takich rekawicach i jest calkiem dobrze,wcale tak zle sie nie walczy jak uwazacie
Sorry ale jako syn organizatora nie jestes obiektywny![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak,zeby potem jakis wkurwiony rodzic ich zaskarżył bo "złamali jego syneczkowi nos",no i media mialyby pozywke...juz to widze "krwawe walki bez regul organizowane dla dzieci" :roll:Nie rozumiem tylko czemu nie moga startowac -18!?? :? przeciez jak byly sparingi ALMMA juz pare razy organizowane to chyba walczyli w lzejszysz od 18oz i byly dopuszczane osoby -18 a teraz nie moga ?? dlaczego?? moze niech organizator nad tym pomysli! Ja nikogo nie neguje? no ale moze jak nie teraz to zorganizowac by jakies puchar itp. dla -18 ????? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie odwrotne jak w walce w piąstkówkach...wiec jakie szanse ma tu typowy parterowiec z typowym uderzaczem
Napisano Ponad rok temu
Niekonecznie, wtedy raczej szanse sa wyrownane bo w piastkowkach uderzacz moze tez znokautowac parterowaca, a w bokserskich parterowiec nie wykonczy uderzacza. Oczywiscie mowie o zawodnikach mma, wiec parterowiec ma jakies tam pojecie o stojce a uderzacz umie sie bronic w parterzeDokładnie odwrotne jak w walce w piąstkówkach...wiec jakie szanse ma tu typowy parterowiec z typowym uderzaczem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
="CharlyA tak pozatym to ciekawy jest fakt ze tych rekawic 18oz bronia same osoby z Warszawy. Czyzby sami zawodnicy od Mirka i od dluzszego czasu przygotowuja sie pod te zawody wlasnie w takich rekawicach, dlatego jest im to na reke? :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu