Cykl nowych imprez MMA Sport
Napisano Ponad rok temu
walki dla zawodników którzy pierwszy raz będą walczyć w MMA (przepisy bez kolan i
łokci w głowę oraz bez ciosów w parterze) oraz walki dla zawodników którzy walczyli w MMA (ciosy rękami w parterze, kolana w stójce dozwolone ,zakaz ciosów łokciami w parterze) .)Zaistniała możliwośc że najlepsi zawodnicy startujący w tej i następnej listopadowej imprezie dostaną walkę w Japoni myślę że to by była wspaniała nagroda.
M.Okniński valetudo.pl
Napisano Ponad rok temu
Zaistniała możliwośc że najlepsi zawodnicy startujący w tej i następnej listopadowej imprezie dostaną walkę w Japoni myślę że to by była wspaniała nagroda
Racja, wspaniała!!!
Może nareszcie uda się komuś z naszych wybić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ma byc zacheta by startowali wlasnie bardziej doswiadczeni, przy czym okreslenie samo "sjest szansa" to co nieco lakoniczne.a dlaczego do japoni maja jechac zawodnicy ktorzy beda mieli za soba 2-3 walki???? Dziwni ci Japonczycy. nie wola bardziej doswiadczonych zawodnikow?
Napisano Ponad rok temu
Moze w koncu powstanie dawno obiecywana ALMMA
Napisano Ponad rok temu
dolaczam sie do pytania.Czy moga startowac osoby niepelnoletnie??
Napisano Ponad rok temu
to ma byc zacheta by startowali wlasnie bardziej doswiadczeni, przy czym okreslenie samo "sjest szansa" to co nieco lakoniczne.a dlaczego do japoni maja jechac zawodnicy ktorzy beda mieli za soba 2-3 walki???? Dziwni ci Japonczycy. nie wola bardziej doswiadczonych zawodnikow?
jaka zacheta przeciez wyraznie jest napisane ze ma to byc dla tych co walcza 1 raz w MMA!!!!!
Wiec o co chodzi??
Napisano Ponad rok temu
zawody dla walczących 1 raz i zawody dla doświadczonych - 2 w 1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy decyzja na temat juniorow jest ostateczna? moze daloby sie jednak jakos to zrobic....
Najdrobniejszy wypadek i Mirek zostanie zjedzony żywcem przez media, sądy i wszelkich przeciwników MMA
Już wyobrażam sobie tytuł w "Fakcie" czy innym "Superekspresie" - "KRWAWA JATKA -DZIECI W KLATKACH"
Jedna wpadka i wszystko co Mirek i reszta twórców MMA w naszym kraju osiągnęli idzie się jebać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eh rozumiem....kurde to jedna z tych chwil w ktorych zaluje ze nie urodzilem sie dwa lata wczesniej :/:/
dwa lata dłużej pożyjesz
Napisano Ponad rok temu
Ja stawiam na Watsona!!!!
dzieki zrobie co w mojej mocy
Napisano Ponad rok temu
30zł dla członków MMA Polska dla innych 50 zł . Zgłoszenia po terminie 50zł dla członków
MMA Polska dla innych 100zł. M.Okninski valetudo.pl
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmarł Carlson Gracie :(
- Ponad rok temu
-
Frank Shamrock vs. Cesar Gracie
- Ponad rok temu
-