Nie wnikam w sposob liczenia pkt, bo go nie znam ale jasno wynika z tego co podal Mirek, ze MMA Warszawa zajelo druzynowo pierwsze miejsce, wiec dziwie sie dlaczego wszyscy tak sie grzeja :>
Prawdopodobnie masz racje. Zawsze wszyscy sie grzeja za wynikami. Ale jestesmy poprostu czujni gdyz wiemy ze mozemy sie wszystkiego spodziewac i wolimy sobie jednak sami przeliczyc bilans druzynowy. Ja sposob liczenia znam
Odnosnie zawodow. Do sedziowanie nie mam zadnych zastrzen, bylo kilka organizacyjnych nie dociagniec
Wiesz nie wiem kim jestes ale przypuszczam ze Twoj brak zastrzezen co do sedziowania wynika z braku znajomosci przepisow. Oswiadczam ze bylo pare ewidentnych wałków sedziowych skierowanych przeciwko jednej druzynie. Wpisowe zaplacilismy takie same, wiec traktowani powinnismy byc rowniez tak samo nie? Moze nastepnym razem bedziemy sie starali o jakies doplaty dla naszego teamu od Mma Polska w zwiazku ze startem na utrudnionych zasadach. Zeby punkty byly zaliczone pozycja musi byc ustabilizowana. I w jednym przypadku pozycja byla stabilizowana przez sekund 20, zas w innym na stabilizacje wystarczyla zaledwie 1 sekunda. Ja nie bajeruje- tak bylo. Oczywiscie wszystko zalezy od przynaleznosci organizacyjnej zawodnika.