Mistrzostwa Europy 2007
Napisano Ponad rok temu
Letman Maciek 1pkt
Lejwoda Mikołaj 9pkt
Rutkiewicz Lukasz 3pkt
Markowski Marek 1pkt
Wojdak Artur 1pkt
Libera Wojtek 3pkt
Nowacki Konrad 1pkt
Jankowiak Wojtek 1pkt
Praszek Andrzej 3pkt
Grochowiak Robert 3pkt
Stasiak Tomasz 1pkt
Tyszka Zbigniew 3pkt
Pawel Morawski 9pkt
Wisniewski Tomek 9 pkt
Budny Lukasz 3 pkt
Dzierżanowski Krzysztof 9pkt
Staniszkis Jędrek 3pkt
RAZEM 63pkt M.Okninski
Napisano Ponad rok temu
2 miejsce 54 pkt Walka Gniezno(SKIERESZ ARKADIUSZ NIE MMA POLSKA TYLKO WALKA GNIEZNO) Gratuluje 2 miejsca.
3 miejsce 52pkt Copacabana
M.Okninski
Napisano Ponad rok temu
Dalewski Aleksander okolo roku
Habas Hubert trenowal u mnie minimum 2lata
Kulinski Daniel trenowal z przerwami napewno dluzej niż rok
Kurek Pawel trenowal przez kilka lat ale bardzo nie regularnie czesto sparowal ze mna
Jatymowicz Piotr trenowal na awf i gwardi dluzej niz rok
Wiklo Ignacy trenowal w MMA Kielce a pozniej 1,5 roku u mnie
Nazywacie mnie kłamcą ale to wy kłamiecie Copacabana nie wychowała tych zawodnikow . M.Okninski
.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
j.w.
Napisano Ponad rok temu
Mirku, przepraszam że się wtrące, ale piszesz ewidentne bzdury. Paweł Kurek trenował u Ciebie rok i trzy miesiące z półroczną przerwą..., czyli wychodzi niecały rok. I jak sam mowił czuł się jak kiepas - nic się nie nauczył. Oprocz działania masą, technicznie nic nie mógł zdziałać.. W Twojej sekcji stracił sens ćwiczenia BJJ. A Co osiągnął u Ciebie Ignac??Kurek Pawel trenowal przez kilka lat ale bardzo nie regularnie czesto sparowal ze mna
M.Okninski
.
Co do hałasu zawodnikow tego znienawidzonego przez o' trenera klubu, to uważam, że był to znakomity doping i dowod zgrania drużyny - właśnie tego wśród zawodników MMA Warszawa bylo brak a efekty było widać......
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, to że Copacabana ich wychowała to wierutne kłamstwo...- wychowali ich rodzice, a Copacabana nauczyła ich dobrze walczyć.Nazywacie mnie kłamcą ale to wy kłamiecie Copacabana nie wychowała tych zawodnikow . M.Okninski
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I pewnie O' mireko ta zasługę przypisze sobie:)o-i jak szedłem do copy nie potrafiłem nawet dobrze balachy z gardy zrobić...
Napisano Ponad rok temu
Wybacz, widuję go przynajmniej trzy razy w tygodniu :?Nie taki zły Mirek, jak go malują ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Moja przygoda z BJJ zaczęła się rzeczywiście u Mirka ok. 3 lat temu z tym, że trenowałem przez jakieś 4 miesiące, 1-2 razy w tygodniu, potem mialem pół roku przerwy i "trenowalem" jeszcze przez miesiąc.
W CFC trenuję od listopada 2005 ( zaczynając od zera), 4-5 razy w tygodniu po ok. 2 godziny dziennie.
Jeżeli ktoś skończył podstawówkę i umie liczyć do 12, to wynik jest prosty, nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam Mirka i życzę wielu sukcesów. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Aikido:)... i bynajmniej nie pod okiem Mirosława O....chociaż na tej samej macie :?
Pozdrowienia dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Jatymowicz Piotr trenowal na awf i gwardi dluzej niz rok
W zyciu nie bylem na treningu na awf-ie.
Na gwardii zaczalem trenowac w marcu 2005, przez dwa kolejne miesiace cwiczylem u Marka, Leszka i Adama, to byly owocne miesiace, poznawalem nowe techniki i rozwijalem sie, niestety doznalem kontuzji lokcia, co mnie wylaczylo z treningow na 2 mc, gdy wrocilem w lipcu, nie bylo zadnych treningow (technik), same kulanki, w sierpniu znowu nie trenowalem z powodu wyjazdu wakacyjnego. Kolejne dwa miesiace - wrzesien, pazdziernik - treningi prowadzil Mirek, zazwyczaj polegaly one na kulankach, czasem technika, ktorej glownym motywem byla balacha z gardy, efekt tych 2 miesiecy to stagnacja.
Z moich obliczen wynika, ze u Mirka trenowalem 5 mc, tyle samo co w Copacabanie i powiem jedno, nie ma co porownywac, najwiekszy blad jaki moglbym zrobic, to zostac w MMA Warszawa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Goraco pozdrawiam
Hubert
Napisano Ponad rok temu
Wojtkowski Piotr trenowal w moim klubie jeszcze w styczniu 2006
.
Ta, to prawda... Trenowal... Ale wszytko czego sie nauczylem na gwardii zawdzieczam zawodnikom ktorzy tam trenowal... to od nich poznawalem nowe techniki... na początku uczylem sie glownie od Marka i Leszka ktorzy prowadzili treningi, potem gdy oni odeszli bylo jakis czas kulanki z zaawansowanymi ktorzy zostali, uczylem sie od nich ale to juz nie bylo to co wczesniej... potem przyjechal Xarope, zajebi&%$ mi sie podobalo ale niestety nic z tego nie wyszlo (juz nie bede wnikal dlaczego bo nie o tym mowa)...na koniec trafilem do grupy zaawansowanej gdzie robilsmy techniki ktore w Copacabanie zna kazdy poczatkujacy... Reasumując - trenujac na gwardii , trenowalem u Marka, Leszka i innych zaawansowanych, to wlasnie oni tworzyli tam klimat !
To wszystko co mialem do napisania.
PEACE !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zmarl Carlson Gracie
- Ponad rok temu
-
Nowe paski (2 brazowe)