Wach wygrywa w Atlantic City
Napisano Ponad rok temu
Pare fotek z walki :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Moje podziękowania dla ZAGIERa za nowiny ze świata boksu i ożywnianie tego tematu. W końcu to dział boks,muay thai,kick-boxing więc i walka na same pięści powinna być obecna.[/i]
Napisano Ponad rok temu
P.S. Moje podziękowania dla ZAGIERa za nowiny ze świata boksu i ożywnianie tego tematu. W końcu to dział boks,muay thai,kick-boxing więc i walka na same pięści powinna być obecna.
8)
Napisano Ponad rok temu
Kilka fotek z walki Proksa vs. Newton :
Napisano Ponad rok temu
Tak myślę o Wachu i wydaje mi się, że Gmitruk to chyba lepiej ode mnie zna się na boksie (a nawet napewno ) i wiedział co robi werbując Mariusza do swojej stajni.Ten przesiębiorczy trener i mango ma swoje wielkie zasługi w karierze Adamka, przygotowywał chyba też Gołotę na olimpijski brąz, pomagał w przygotowaniach Salety, gdy ten święcił sukcesy w kicku.
Napisano Ponad rok temu
Lepszej rekomendacji trenerskiej chyba nie trzeba szukać - tak więc Mariusz znalazł się w dobrych rękach. Coś dobrego moze z tego wyniknąć.Andrzej Gmitruk ur. 14.07.51r w Warszawie.
Kontakt z boksem rozpoczął w Klubie Polonia Warszawa.
Trener klubowy wielokrotnego Mistrza Polski - Legii Warszawa. Nazwiska: B. Gajdy, K. Wosedowskiego,
K. Szczerby,Z. Raubo, A. Gołty są nierozerwalnie związane z Andrzejem Gmitrukiem. Trener i wychowawca medalistów olimpijskich, mistrzostw świata i europy.
Trener reprezentacji Polski Juniorów oraz seniorów:
A. Gołoty i D. Michalczewskiego. Cztery medale juniorów olimpijskich (Seul 1988). Trener reprezentacji Norwegii
i konsultant Norweskiego Komitetu Olimpijskiego.
...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shane Mosley vs. Fernando Vargas
- Ponad rok temu
-
box 3miasto
- Ponad rok temu
-