Otóż od jakiegos czasu stałem się szczęśliwym posiadaczem Monochroma
    Otóż od jakiegos czasu stałem się szczęśliwym posiadaczem Monochroma  (efekt zasięgnietych porad)  No i jak to z czasem bywa, nóż sie tępi i wymaga naostrzenia... Jako, iż nie posiadam żadnej mniej lub  bardziej zaawansowanej ostrzałki, a nie chce zniszczyc krawędzi tnącej, ani porysowac ostrza na najzwyklejszej zużytej osełce, prosze osoby mieszkające w Gliwicach(sam tam mieszkam), posiadajace tri angla, czy inny dobry sprzęt ostrzący o pomoc :roll:   Czy nie mógłbym sie spotkać z któraś z osób z Gliwic i przekazac mojego bm do naostrzenia? nóż nie jest bardzo stępiony, lecz mój ojciec ostatnio działał nim przy remoncie, i krawędz tnąca sie zawinęła(zrobił sie włos/burr?) na odcinku pół centymetra, no a wolałbym aby nóz oczywiscie był ostry na całej długosci, bo przecierz jak juz ktos gdzies napisał: ostry nóz, to bezpieczny nóz :-)  z góry dziękuje i czekam na odpowiedzi :-)
 (efekt zasięgnietych porad)  No i jak to z czasem bywa, nóż sie tępi i wymaga naostrzenia... Jako, iż nie posiadam żadnej mniej lub  bardziej zaawansowanej ostrzałki, a nie chce zniszczyc krawędzi tnącej, ani porysowac ostrza na najzwyklejszej zużytej osełce, prosze osoby mieszkające w Gliwicach(sam tam mieszkam), posiadajace tri angla, czy inny dobry sprzęt ostrzący o pomoc :roll:   Czy nie mógłbym sie spotkać z któraś z osób z Gliwic i przekazac mojego bm do naostrzenia? nóż nie jest bardzo stępiony, lecz mój ojciec ostatnio działał nim przy remoncie, i krawędz tnąca sie zawinęła(zrobił sie włos/burr?) na odcinku pół centymetra, no a wolałbym aby nóz oczywiscie był ostry na całej długosci, bo przecierz jak juz ktos gdzies napisał: ostry nóz, to bezpieczny nóz :-)  z góry dziękuje i czekam na odpowiedzi :-) ps:
wiem ze juz kiedys był temat gdzie sie oferowały osoby które chętnie by naostrzyły, ale nie chciałem odgrzebywać, a jak już bym dostał doraźną pomoc, lub nie, to oczywiscie poprosze admina o usuniecie tego tematu:-)

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

FaceBook
 FaceBook